Артем КИЧАК: «День народження в Києві, відпустка – в Іспанії»

Артем КИЧАК: «День народження в Києві, відпустка – в Іспанії»

Його День народження співпав із відпусткою команди, першу частину якої Артем проводить у Києві. Артем із радістю прийняв від офіційного сайту привітання зі святом та розповів про свої плани на міжсезоння:

- Дякую за привітання, День народження збираюся святкувати в Києві, багато хлопців уже роз'їхалися по відпустках або до Туреччини у складі національної збірної – Ярмоленко, Коваль, Гармаш, Кравець. Гадаю, зустрінемося із хлопцями з «Динамо-2», зокрема, із Євгеном Новаком, з яким добре спілкуємося, десь погуляємо. Можливо, навіть поїдемо до аквапарку.

- Де плануєте провести відпустку?

- Якраз нещодавно їздив за путівками. 2-го червня збираємося із дружиною до Іспанії, вже й візи відкрили. У мене, щоправда, була, коли взимку оформляли разом із командою для збору, а дружині тільки нещодавно зробили. Будемо мешкати на узбережжі за сто кілометрів від Барселони. Хочемо з'їздити туди на екскурсію, і, звичайно, позасмагати на пляжі.

- А після того, як наберетеся сил та вражень, - на збір із першою командою до Австрії?

- Швидше за все, так, але зараз вирішується питання про мій можливий перехід до оренди. Якщо буде гарна пропозиція, розгляну її серйозно. Адже мені потрібно отримувати ігрову практику. Не хочеться їхати куди-небудь, щоб сидіти в запасі, має бути впевненість у тому, що я буду грати.

- А керівництво «Динамо» не проти тебе відпустити?

- Ні, всі розуміють, що мені потрібен ігровий час, та й вік уже такий, коли потрібно грати, набиратися досвіду. Якщо ж варіант не знайдемо, або клуби не досягнуть домовленості – нічого страшного, залишуся в «Динамо» й буду боротися за місце в основному складі.

- Варіанти з яких країн ви розглядаєте? Клуб має представляти вищий дивізіон?

- Швидше за все, з України, звичайно, із Прем'єр-ліги. Але не виключаю й російські клуби.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер