Артем КРАВЕЦЬ: «Головне, що пройшли далі»

Артем КРАВЕЦЬ: «Головне, що пройшли далі»

- Звичайно, емоції лише позитивні, хоча, чесно кажучи, вже можу сказати про те, що, якби ми не грали вдев'ятьох у Франції, цю команду переграли би ще на виїзді з не менш упевненим рахунком. Перед матчем ми дуже добре їх розібрали та підготувалися конкретно до цієї гри. Величезна подяка вболівальникам, яких прийшло сьогодні дуже багато. Їхня підтримка дуже відчувалася. Стався невеликий інцидент, але нічого страшного, головне, що вони були з нами.

- Що відчували, коли «Генгам» забив та рахунок став 2:1?

- Насправді, це був неприємний момент. Кажуть, начебто, в тому моменті дійсно був офсайд. Але була внутрішня впевненість у тому, що все в наших руках, і ми зможемо забити третій м'яч та пройти далі. Так і сталося.

- Що тренер вимагав від вас на позиції під нападником?

- Головним було взаємодіяти в трикутнику: Рибалка, Буяльський, я. Ми дуже багато розбираємо та відпрацьовуємо подібні взаємодії, тому, гадаю, вже будь-який футболіст знає, як грати на цій позиції. Не стало це сюрпризом і для мене. Тактична схема не змінилася, я просто грав на місці Мігеля. Спочатку, щоб звикнути, мені знадобився певний час, але, загалом, те, що було потрібно, виконував.

- Коли на поле вибігли глядачів, чи не було побоювання, що матч можете не дограти?

- Справді, неприємний епізод, за це ж можуть накласти санкції на стадіон, і вони самі ж від цього й постраждають. Подібні моменти траплялися в інших іграх, тому була впевненість, що продовжимо матч. Звичайно, потрібно було їх трохи заспокоїти.

- Як гралося за таких несприятливих погодних умов  дощ зі снігом?

- Поле однакове для обох команд, а про погоду я взагалі не думаю.

- Як можете оцінити дебют Євгена Чумака?

- Гадаю, його дебют вдався. Матч, звичайно, непростий, але він непогано увійшов у гру, впевнено.

- Наприкінці матчу у вас був хороший момент, чого не вистачило, щоб його реалізувати? Позначилася втома?

- Можливо, хоча, напевно, в цих останніх епізодах просто слід було зіграти спокійніше, холоднокровніше. Але, дійсно, сил залишалося вже мало. Я перший раз грав на цій позиції... Головне, що пройшли далі.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер