Артем КРАВЕЦЬ: «Усі тактичні напрацювання ви побачите завтра у грі»

Артем КРАВЕЦЬ: «Усі тактичні напрацювання ви побачите завтра у грі»

- Артеме, що можете сказати про майбутнього суперника?

- Ми дивилися їхні ігри, розбирали дії команди загалом. Навіть по першій грі зі «Стяуа» було видно, що їм не пощастило, оскільки було багато моментів за нульового рахунку. У матчі з «Ріу Аве» вже було видно, що команда хорошого рівня, організована, грають доволі компактно. Гадаю, завтра нам буде важко, але все в наших силах, аби досягти позитивного результату.

- Ти зараз є найкращим бомбардиром чемпіонату України. Чи розраховуєш поповнити свої бомбардирські досягнення й у завтрашньому матчі?

- Звичайно, мені приємно, що я перебуваю на лідируючих позиціях у бомбардирських перегонах. Але головне, щоб команда була на чолі таблиці, досягала перемог у кожному матчі. Сподіваюся, що мої голи й надалі будуть приносити команді перемоги.

- Завтра День народження у Андрія Ярмоленка. Окрім результату, який подарунок готуєте для нього?

- Думаю, в першу чергу головне перемогти. А з другорядними подарунками ми розберемося згодом.

- Враховуючи, що у суперника достатньо високі та фактурні футболісти, чи були якісь особливі напрацювання під час підготовки?

- Усі тактичні напрацювання ви побачите завтра у грі. Для нас же головне показувати свою гру, яку ми демонстрували в останніх іграх.

- Ви розбирали гру суперника. Чи побачили для себе якісь слабкі якості?

- У нас достатньо хороші теоретичні заняття, на яких усе розбирається від «А» до «Я». Кожен футболіст, у тому числі й я, робить для себе якісь висновки. Сподіваюся, що вони допоможуть нам завтра у грі.

Юрій Вишневський з Ольбургу

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер