Артем КРАВЕЦЬ: «Головне – показувати результат, а гра буде поліпшуватися»

Артем КРАВЕЦЬ: «Головне – показувати результат, а гра буде поліпшуватися»

- Артеме, як триває підготовка до матчу з дніпропетровцями, в якому режимі працює команда?

- Загалом, усе за звичним планом, нічого особливого чи надприродного. Після гри з «Чорноморцем» в Одесі вихідного в нас не було. Провели тренування в понеділок та вівторок, а в середу буде два. Тож триває серйозна, старанна робота.

- Як налаштовуєтеся на команду, яка зовсім нещодавно грала у фіналі Ліги Європи? Чи відчуваєте додаткову мотивацію?

- Ми завжди дуже серйозно та відповідально налаштовуємося на «Дніпро», ще до його статусу фіналіста престижного європейського турніру, тому що ця команда постійно бореться за найвищі місця. Думаю, майбутня зустріч не стане винятком – очікуємо серйозну та складну гру. Але, вважаю, ми можемо перемогти – це нам до снаги, й усе в наших руках.

- У нинішньому сезоні перемоги «Динамо» даються не так просто – розіграєтеся ближче до Ліги чемпіонів?

- Справді, всі проведені поєдинки були для нас важкими, все дається не так просто. Але, гадаю, ми поступово набираємо свою оптимальну форму, через ігри входимо в сезон. Триває кропітка робота, підготовка до осінньої частини сезону. Вважаю, надалі якість гри буде лише поліпшуватися, а результат є й зараз. Головне – його не втрачати, а зберегти, адже це головне у футболі.

- Ви вже забивали «Дніпру» в Дніпропетровську в минулому сезоні, спробуєте це зробити й у нинішньому?

- Звичайно, спробую, дай Боже, тільки щоб мені надали час на полі. Але все ж головне, щоб «Динамо» виграло у «Дніпра», а хто саме заб'є та все інше – не настільки важливо.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер