Артем КРАВЕЦЬ буде готуватися до матчу з «Металургом» (З)

Артем КРАВЕЦЬ буде готуватися до матчу з «Металургом» (З)

Пізніше Артем Кравець не зміг допомогти національній збірній України, для виступу в якій був викликаний головним тренером Михайлом Фоменком.

- Наступного дня після гри з «Карпатами» їздив до лікарні на обстеження. Усе ціле, жодних пошкоджень кісток немає. Струсу мозку також немає, усе гаразд з оком. З'їздив до збірної України, до якої раніше отримав виклик. Поспілкувався з Михайлом Фоменком, а лікарі збірної підтвердили, що до матчу з Люксембургом готуватися не можу. І раніше було таке, що мене викликали до збірної, але через травму я до неї не їхав. Це збіг, нічого більшого. Збірна нікуди не дінеться, тут усе залежить лише від мене та від мого рівня гри за «Динамо». У тому епізоді в матчі з «Карпатами» в мене було величезне бажання принести користь команді (на фото за мить до зіткнення з Микитою Бурдою).

Якби не так хотів забити м'яча, напевно, намагався би уникнути зіткнення. Тепер я хочу якомога краще підготуватися до матчу із запорізьким «Металургом» та допомогти «Динамо» перемогти у ньому, – розповів Кравець.

Більше про відновлення Кравця розповів лікар «Динамо» Леонід Миронов: «Сьогодні (17 листопада, – прим. ред.) Артему зняли шви. Поставили дренаж, пухлина зменшилася у два рази. У вівторок у команди заплановані два тренування, й Артем, якщо ніщо не завадить, буде брати в них участь та готуватися до матчу із запорізьким «Металургом». В останні дні він займався індивідуально, у тренажерній залі, тож особливих проблем із поверненням до загальної групи у футболіста виникнути не має».

* фото В.Раснер

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер