Артем Кравець та Джермейн Ленс – у символічних збірних 22-го туру УПЛ!

Артем Кравець та Джермейн Ленс – у символічних збірних 22-го туру УПЛ!

Футбольний портал UA-football.com включив до своєї збірної Артема Кравця, який двічі розписався у воротах ужгородців.

Артем Кравець (3-тє потрапляння до збірної за версією сайту)

«За чотири тури до закінчення чемпіонату нападник «Динамо» Артем Кравець має всі шанси стати найкращим бомбардиром першості. У 22-му турі форвард киян відзначився дублем і тепер із 13-ма м'ячами одноосібно очолив список найрезультативніших гравців УПЛ. Знекровлена «Говерла» нічого не могла протиставити настирливому форварду, як, утім, і всій команді в синьо-білих футболках. Кравцю вдавалося на полі майже все задумане, до того ж, окрім двох голів, Артем ще й зробив усе можливе, щоб забив Сидорчук, записавши таким чином на свій рахунок результативну передачу».

Популярний сайт Football.ua також відзначив автора дубля. Окрім нього, до збірної туру за версією видання було включено автора двох гольових передач на Артема Джермейна Ленса.

Джермейн Ленс

«Голландцю багато дозволяли на фланзі суперники, й він намагався скористатися такою люб'язністю. На рахунку Ленса дві гольові передачі, а також багато інших небезпечних для воріт суперника дій.

Цікавий факт. При всіх своїх успіхах Ленс примудрився втратити м'яча 21 раз, ніхто серед усіх учасників туру не має гіршого показника».

Журналісти сайту Matchday.ua також включили до символічної збірної туру Артема Кравця та Джермейна Ленса.

Джермейн Ленс

«У матчі з «Говерлою» голландський хавбек «Динамо» на своєму фланзі робив усе, що хотів. Ленсу вдавалися гострі передачі, швидкісні ривки, обведення. Як підсумок, голландець записав до свого активу дві чергові «передачі», наздогнавши у списку найкращих асистентів чемпіонату свого одноклубника Андрія Ярмоленка — на рахунку обох динамівців по 10 результативних передач».

Артем Кравець

Якби Кравець реалізував хоча б половину своїх моментів у матчі з «Говерлою», бомбардирська гонка поточного чемпіонату була б завершена. Однак і двох голів Артема, який на дуже високому рівні провів матч зі знекровленою «Говерлою», а також його гольової передачі на Сидорчука з лишком вистачило, щоб форвард «Динамо» став найкориснішим гравцем туру.

Цікаво, що деякі видання, незважаючи на настільки велику та впевнену перемогу «Динамо», не включили жодного динамівця до збірної туру, очевидно, мотивуючи це тим, що у грі з «Говерлою» наша команда практично не мала проблем.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер