Артем КРАВЕЦЬ: «Налаштовувалися на серйозний бій»

Артем КРАВЕЦЬ: «Налаштовувалися на серйозний бій»

- Артеме, які у вас враження від гри проти «Говерли»?

- Враження хороші, тому що ми виграли. У першому таймі було трохи важко зламувати оборону, але коли ми її зламали, стало легше. Налаштовувалися на серйозний бій. У нас був дуже серйозний настрій, і ми, дякувати Богу, перемогли.

- Чудову гольову передачу на вас зробив Ярмоленко. Це була домашня заготовка?

- Я віддав йому й увірвався до штрафного майданчика, а Андрій віддав класну передачу п'яткою, й я опинився один перед воротами. Це була просто ідеальна передача, після якої гріх було не забити.

- Чи можна стверджувати, що «Динамо» володіло тотальною перевагою у сьогоднішньому матчі?

- Тотальна перевагу була, але все одно в першому таймі в них було кілька контратак, за які ми «отримали на горіхи» в перерві. Нам потрібно було все ж таки грати обережніше в цих епізодах. Але, слава Богу, вони не змогли нічого з цього реалізувати, й ми перемогли.

- «Динамо» мало вражаючий відсоток володіння м'ячем, такою була установка?

- У нас була установка накривати суперника на чужій половині поля, щоб не було жодних контратак. І нам багато чого вдавалос й у першому таймі, й у другому.

- Чи можна назвати гру з «Говерлою» свого роду репетицією перед зустріччю з «Маккабі»?

- Ліга чемпіонів є Ліга чемпіонів. Ми готувалися конкретно до цієї гри, а вже із завтрашнього дня будемо готуватися до «Маккабі». Все ж таки, «Говерлу» з «Маккабі» порівнювати важко, тому що рівень виконавської майстерності в ізраїльської команди набагато вищий.

- Що ви можете сказати про цю команду?

- Це добре організована команда. Їхня сильна якість – гра на контратаках.

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер