Артем КРАВЕЦЬ: «Не приховую, я чекав, що Михайло Іванович мене викличе»

Артем КРАВЕЦЬ: «Не приховую, я чекав, що Михайло Іванович мене викличе»

Також він прокоментував офіційному клубному сайту поєдинки збірної України проти Білорусі та Македонії:

- Поки що цілеспрямована підготовка не ведеться  лише збірники повертаються зі своїх команд та збираються на базі. До матчу ще майже цілий тиждень, тож уся робота попереду. За цей час ми провели двосторонню гру основного складу з молодіжним. Після цього тренерський штаб дав вихідний, e понеділок потренувалися вже зі збірниками, щоправда, ще не з усіма.

- Багато хто чекав, що Михайло Фоменко вас також викличе до збірної України...

- Звичайно, мені хотілося отримати запрошення до національної команди. Але якщо не викликали, нічого страшного. Головне, щоб усе було добре в «Динамо», ця команда для мене на першому місці. Якщо все буде ладнатися та вдаватися у клубі, це не залишиться непоміченим, і, як наслідок, покличуть і до збірної.

- Коли тренеру поставили питання стосовно вас, він дав зрозуміти, що розраховує на вас у майбутньому...

- Не приховую, я чекав, що Михайло Іванович мене викличе, але якщо цього не сталося, нічого не поробиш, я не сприймаю це як трагедію. Постараюся, щоб викликав наступного разу.

- Ви дивилися матчі з Білоруссю та Македонією? Які залишилися враження?

- Так, я бачив обидві гри. Головне, що перемогли та набрали шість очок. Можливо, щось не складалося у грі, не все вдавалося, але нічого страшного  гра забувається, а результат залишається.

- Як, загалом, можете оцінити старт України у відбірковому циклі? Поразка та дві перемоги можна назвати непоганим початком?

- Зізнаюся, поразка від словаків була несподіваною та неприємною. Але попереду ще багато ігор, сподіваюся, ми вийдемо з групи.

- У наступному матчі «Динамо» на виїзді зустрічається з «Говерлою», де грають багато орендованих динамівців. Від цього гра буде цікавішою?

- Так, там, справді, багато знайомих. Але ми в кожній грі налаштовуємося на перемогу. За будь-який виграш дають три очки, чи то «Шахтар» або «Говерла», тому нам необхідно обов'язково перегравати ужгородців.

- Чи спілкувалися ви з кимось із динамівців, які виступають у «Говерлі», з приводу майбутньої зустрічі?

- Максим Коваль був у Києві, коли приїжджав до збірної. Ми всі разом командою зібралися після матчу з «Шахтарем» символічно відсвяткувати перемогу, й Макс був із нами. Поспілкувалися, пожартували, але нічого особливого. Сказав, що в Ужгороді непогано, природа там красива, а конкретно про матч ми не розмовляли.

Світлана Полякова

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

* фото В.Раснер

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер