Артем КРАВЕЦЬ: «Чекаю на цікаву гру»

Артем КРАВЕЦЬ: «Чекаю на цікаву гру»

В інтерв'ю офіційному сайту «Динамо» (Київ) він розповів про свою адаптацію в новому колективі та підготовку до матчу з «біло-синіми»:

- Як вас прийняли в «Арсеналі»? Вам не довелося змінювати місто, та й грає команда на стадіоні «Динамо», який рідний для вас...

- Так, я почуваюся, як удома. Багатьох хлопців знав ще до переходу – одних заочно, інших особисто – тож часу на адаптацію не знадобилося, й жодних складнощів не виникло. Залишалося лише підлаштуватися під стиль гри команди, який трохи інший, та під вимоги тренера.

- Артеме, наскільки нестабільна ситуація навколо «Арсенала» заважає повноцінно зосередитися на футболі?

- Справа в тому, що така обстановка в клубі вже доволі давно – не впродовж місяця, якщо не більше. Тому всі хлопці вже трохи звикли. Загалом, готуємося у звичному режимі, за звичною програмою.

- Особисто для вас матч із «Динамо» буде особливим?

- Чогось надприродного не відчуваю, загалом, готуюся, як до звичайної зустрічі. Звичайно, проти своєї команди, якій я належу, хочеться зіграти як можна краще. Загалом чекаю на цікаву гру, першу в моєму житті проти «Динамо».

- На що будете звертати особливу увагу в недільній грі?

- Ми до кожного суперника готуємося індивідуально. У нас було теоретичне заняття, на якому ми докладно й досконально вивчили гру київського «Динамо».

- Ви не обговорювали майбутній матч із динамівськими друзями?


- Звичайно ж, регулярно дзвонимо один одному, спілкуємося, але конкретно про майбутній поєдинок мова не заходила.

- У минулому турі «Арсенал» поступився «Шахтарю» з великим рахунком 0:7. Це була прикра поразка?

- Так, неприємний осад залишався ще тривалий час після гри. Справа в тому, що перед цим матчем збоку клубу було дано багато обіцянок, які залишилися невиконаними. Тож, перед виїздом до Донецька в усіх був підірваний моральний стан та не найкращий настрій. Та ще й швидкий гол пропустили... Крім цього, відсутні два наших воротарі, які пропускали матч через травми. Тому все й склалося невдало для нас.

- Але вам мав піднімати бойовий дух той факт, що останнім часом ви почали забивати – один м'яч «Волині», два – «Севастополю»...

- Безумовно, для нападника завжди приємно забивати, це додає впевненості, тим паче, що ці м'ячі приносили команді перемоги. Та й сам ігровий тонус я відчув лише кілька матчів тому. Відчуваю, що повертаються мої колишні кондиції.

- Тобто, вболівальники можуть знову побачити колишнього Артема Кравця?

- Так, мені й самому хочеться виступати якомога краще в кожному матчі, більше забивати. Зараз, справді, відчуваю в собі сили для цього.

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер