Артем КРАВЕЦЬ: «У «Фіорентини» є слабкі якості, й ми будемо намагатися їх використати»

Артем КРАВЕЦЬ: «У «Фіорентини» є слабкі якості, й ми будемо намагатися їх використати»

- Артеме, які емоції в тебе залишив твій дубль, який приніс команді перемогу в непростому матчі? Що сказав головний тренер після гри?

- Насправді неважливо, хто забиває голи. Головне, що команда перемагає. Наша мета – стати чемпіонами. Емоції позитивні саме завдяки тому, що ми виграли цей матч. Сергій Станіславович подякував нам після гри за те, що терпіли та домоглися потрібного результату.

- Наскільки вплинули на гру заміни, адже лише після подвійної заміни «Динамо» зрівняло рахунок?

- Думаю, й ті футболісти, які грали в основному складі, й ті, хто вийшов на заміну, зіграли добре. У нас немає поділу на основних та неосновних гравців, усі перебувають в основній обоймі, всі намагаються працювати на командний результат та, звичайно ж, ті, хто виходить на заміни, підсилюють гру ще більше. Гра з «Волинню» стала тому яскравим прикладом.

- Перед якими труднощами постала команда впродовж гри, коли довго не могла зрівняти рахунок?

- Упевнений, що «Волинь» добре розібрала нашу гру, відчувалося, що вони добре підготувалися до цього матчу. Але в них, напевно, не вистачило терпіння та сил, щоб виконувати установку тренера до кінця гри. А ми, навпаки, не зупинилися, додали й, нарешті, підібрали ключі до їхніх воріт.

- Після першого голу грати стало легше, «Волинь» «посипалася»?

- У нашому чемпіонаті часто буває, що важче за все забити саме перший гол. І в цій грі теж так склалося, що перший гол нам важко давався, але потім, дійсно, після першого м'яча пішов другий та третій, і ми, дякувати Богу, перемогли.

- Вольова перемога та дубль додають упевненості у своїх силах команді загалом та тобі зокрема перед вирішальним матчем із «Фіорентиною»?

- Для нас зараз важливі будь-які позитивні емоції, оскільки у двох домашніх матчах поспіль, проти «Зорі» та «Фіорентини», нам не вдавалося виграти. Думаю, ця перемога нам була дуже потрібна в плані емоцій. Тепер потрібно готуватися до гри з «Фіорентиною», налаштовуючи себе лише на вихід до наступної стадії.

- У першій грі з «Фіорентиною» ти так і залишився в запасі. Зараз, почавши забивати, є бажання будь-що вийти на поле в матчі-відповіді?

- Думаю, у кожного футболіста є бажання грати в кожному матчі. Але яким буде склад, вирішувати головному тренеру, й це рішення беззаперечне. Головне – щоб ми пройшли далі, й абсолютно неважливо, скільки хвилин я зіграю й чи зіграю взагалі. Лише б тільки наша команда пробилася до наступного етапу.

- Які враження від першої гри в тебе залишила гра «Фіорентини» в обороні? Чи є в ній очевидні слабкі якості? Адже «Динамо» в будь-якому випадку потрібно забивати гол...

- Звичайно, у «Фіорентини» є слабкі якості. Ми їх уже розбирали, й будемо намагатися їх використати. Вдаватися в подробиці не буду, аби не розкривати карти перед вирішальною грою. Але, повірте, ми добре підготуємося до цієї гри.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер