Артем КРАВЕЦЬ: «У мене є моменти в кожному матчі»

Артем КРАВЕЦЬ: «У мене є моменти в кожному матчі»

- Я би не сказав, що сьогодні був якийсь суперматч. Звичайний поєдинок. У мене було достатньо моментів і в попередніх іграх і з «Ворсклою», і з «Олімпіком», щоправда, з донеччанами трохи не пощастило, що не вгадував із ситуаціями. Просто сьогодні реалізував майже все.

- Чому в першому таймі не все вдавалося?

- До перерви ми реалізували один момент, грали впевнено, біля наших воріт суперник нічого особливого не створив. Другий тайм склався трохи краще за результатом, хоча пропустили зовсім необов'язковий м'яч, який залишив невеликий осад.

- Чи очікували сюрпризів від «Іллічівця»?

- У Маріуполі хороша команда, організована, молода. Ми знали, що вони добре тікають у контратаки та виходять із оборони. Якщо їх не накривати, то доведеться дуже складно, що в першому таймі вони й показували. Але завдяки тому, що ми реалізували свої моменти, стало легше.

- У ЗМІ іноді говорять про те, що в «Динамо» немає нападника, іноді вас критикують. Що б ви їм відповіли?

- Ви знаєте, для мене існує критика головного тренера та моєї коханої дружини. Також у мене є близька людина - мій батько, який може мене критикувати, та інші близькі люди, з якими я розбираю ігри, й вони можуть мені щось порадити. Окрім того, сам аналізую свої помилки, прагну в кожному поєдинку грати краще й краще. А думка пересічних громадян, які дивляться футбол збоку, не впливає на те, виходжу я на поле чи ні. Для цього є головний тренер та тренерський штаб.

- Після того, як забили «Металісту», можна сказати, що вас «прорвало»?

- Дай Боже, щоб так тривало й надалі, щоб я реалізовував створені моменти. Вони в мене є в кожній грі, якщо їх використовувати, то все буде добре.

- Зазвичай нападники кажуть, що психологічно важко, якщо довго не забиваєш. Ви вже повернули гольове чуття, відчули натхнення?

- Звичайно, приємно, коли забиваєш, почуваєшся впевненіше й у грі, в завершальній стадії.

- Чи легко перелаштуєтеся на графік ігор двічі на тиждень?

- Це нормальний режим для футболіста. Навпаки, краще більше грати. У нас склад доволі великий, є ротація, тому, впевнений, жодних  проблем не виникне.

* Фото А. Лукацького

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер