Артем Кравець одужує

Приємні новини з лазарету «Динамо»: нападник команди Артем Кравець, який продовжує відновлюватися після операції на прямому м'язі стегна, увійшов до фінальної стадії реабілітації. Зараз динамівський футболіст знаходиться в Мюнхені, де створені всі умови для швидкого одужання, а вже в суботу планує повернутися до Києва. Артем почуває себе відмінно, про що й поділився з кореспондентом клубного Інформвідділу.

- Моя реабілітація проходить добре. Я в Мюнхені вже третій тиждень, і незабаром збираюся повертатися до Києва. Самопочуття відмінне, все йде за планом, але всі терміни потрібно витримати до кінця. Коли повернуся до оптимальних кондицій, точно сказати поки не можу, але приблизно тиждень у Києві необхідно буде займатися за індивідуальною програмою, а потім приєднаюся до загальної групи. Але це залежатиме від самопочуття.

З початку цього тижня я вже почав бігати і працювати з м'ячем. Вчора тренувався на полі – не дуже старанно, але робив прості вправи. А в центрі щодня працюю на тренажерах і також із м'ячем в спортивному залі. Тренувальні поля знаходяться в п'яти хвилинах їзди від центру, також недалеко є ліс, де ми бігаємо. У самому центрі знаходиться дуже хороша тренажерна база, і зі мною працює чудовий тренер з відновленню, який добре у всьому розуміється.

Під час виконання будь-яких вправ болю вже не відчуваю, але поки сильно по м'ячу не б'ю – це зараз найскладніше. Вже після повернення до Києва, впродовж останнього тижня підготовки, мені можна буде бити по воротах, і віддавати передачі – так сказав лікар, який мене оперував.

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер