Артем Кравець: «Забитий м'яч додасть упевненості»

Артем Кравець: «Забитий м'яч додасть упевненості»

На повернення на поле Артема Кравця давно зачекалися вболівальники «Динамо». Тривалий час нападника переслідувала низка травм. Відновившись після однієї і провівши кілька матчів, Артем знову потрапив до лазарету. Востаннє за першу команду Кравець грав у кубковому матчі проти «Кримтеплиці». А потім, у поєдинку молодіжних команд «Динамо» – «Арсенал», форвард ушкодив гомілкостопний суглоб. На відновлення знадобилося більше місяця і ось, сьогодні Артем знову на полі, забивши м'яч у молодіжній першості у ворота «Таврії».

- У мене був надрив зв'язки гомілкостопного суглобу, довелося пропустити чотири тижні. Тренуватися почав лише з понеділка, а сьогодні провів перший матч. Отже в загальній групі без яких-небудь обмежень займаюся менше тижня. За відчуттями – потихеньку додаю. Першочерговим завданням вважаю до закінчення сезону набрати колишню форму і, головне, в матчах, що залишилися, не отримати травму.

- Як складаються ваші стосунки з Олегом Лужним?

- Олег Романович давно в команді, саме за нього відбувся мій дебют. Тому наші стосунки завжди були хорошими. Гадаю, якщо на тренуваннях, іграх за дубль і першу команду тренер буде бачити, що я готовий і показую хороший рівень, мені дадуть шанс проявити себе й у Лізі Європи.

- Гол у ворота молодіжного складу «Таврії» прискорить ваше повернення до основного складу?

- Сподіваюся, що так. Забиті м'ячі завжди додають упевненості, це хліб кожного нападника. Добре, що забив, але поразка від «Таврії» спричиняє мало задоволення.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер