Артем Мілевський: «Для мене «Динамо» означає дуже багато»

Артем Мілевський: «Для мене «Динамо» означає дуже багато»

Артем Мілевський у матчі проти «Мілана» попав під оопіку одного з кращих захисників світу – італійця Алессандра Нести. Тим не менше, нашому нападаючому удалось забити один м’яч у матчі. Після матчу Артем не приховував задоволення своєю і командною грою, із радістю погодився поспілкуватись із журналістами.


- Артеме, сьогодні ви грали проти великого «Мілана». Як би ти оцінив гру?
- Я дуже задоволений грою, особливо в першому таймі. У другому таймі команди трохи підсіли, але все рівно тримали глядачів у напрузі. Результат не мав особливого значення в цьому матчі, оскільки поєдинок був товариським.

- Кілька слів про гол…
- Майкл зробив дуже зручну передачу з лівого флангу. Якщо ти граєш у такому великому клубі, як «Динамо», то зобов’язаний реалізувати подібні моменти.

- Як тобі сьогодні гралось проти Алессандро Нести?
- У принципі, нормально. Неста продемонстрував, що являється одним із найсильніших захисників світу. В одному епізоді, правда, ми трохи завелися. Але потім посміялись і розійшлись – матч все-таки товариський.

- Що для тебе «Динамо»?
- Я в «Динамо» з 15 років, і воно фактично дало мені дорогу у великий футбол. Тому для мене «Динамо» означає дуже багато. Одягнувши футболку «Динамо», я повністю віддаюсь грі та намагаюсь продемонструвати все, на що здатен, в ім’я рідного та улюбленого клубу.

- На що здатне нинішнє покоління «Динамо»?
- Для початку потрібно грати в кожній грі на перемогу. А там побачимо, на що ми здатні. 

 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер