Артем Мілевський: два «постріли» в день Перемоги?

Артем Мілевський: два «постріли» в день Перемоги?

У передостанньому турі чемпіонату України стали відомі його призери, а в останньому турі, окрім рішення локальних задач середняками та аутсайдерами ліги, визначиться найкращий бомбардир!

Зараз головними фаворитами стати володарем настільки престижного для кожного нападника звання є Жажа Коельо з «Металіста» та динамівець Артем Мілевський. На рахунку бразильця 16 забитих м'ячів, у Артема на один менше. Зберігає шанси втрутитися в суперечку лідерів і дніпропетровець Євген Селезньов, котрий має на даний момент 13 влучних ударів, але зробити це йому буде вкрай складно.

Таким чином, Мілевському, щоб одноосібно стати найкращим бомбардиром чемпіонату України, потрібно забивати мінімум два м'ячі, при цьому сподіватися на «холості патрони» Коельо. Завдання непросте, проте цілком здійснене. Динамівці напевно 9 травня захочуть результативною перемогою завершити сезон, а Артем, як капітан і лідер команди, спробує підтвердити реноме бомбардира. Нагадаємо, «Динамо» приймає запорізький «Металург», а «Металіст» також удома зіграє з «Арсеналом».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер