Артем Мілевський: «Є час зробити висновки»

Артем Мілевський: «Є час зробити висновки»

У поєдинку з «Локомотивом» нападник «Динамо» Артем МІЛЕВСЬКИЙ був одним із найактивніших гравців. Вийшовши у футболці під №10, Артем у першому таймі відзначився результативним ударом, а після перерви віддав голеву передачу і заробив пенальті.

- Артеме, приємно грати в контрольних матчах проти сильного суперника?

- Так, сьогодні був серйозний суперник, команда нашого колишнього тренера. Тому грати було вдвічі цікаво. Шкода, що програли. Проте достатньо інформації для роздумів. Попереду буде розбір гри. До від'їзду з Австрії залишається час для роботи над помилками.

- Зараз головне прийняти нову схему, нову концепцію гри, яку вибудовує Валерій Газзаєв?

- Так. Але все ж таки хотілося, принаймні, не програти. Ми ще далекі від ідеалу, до якого прагнемо. Ігрові зв'язки позиції потрібно покращувати, награвати, синхронізувати.

- Тренер особисто вам багато порад дає, враховуючи те, що свого часу Валерій Газзаєв теж був нападником?

- Серед головних порад - щоб при передачах з флангу я йшов на ближню стійку. Тому що дуже багато голів забивається саме з цієї позиції. Грати на випередження, головою…

- Дощова погода не зіпсувала матч?

- Вона така впродовж усього періоду підготовки. Мені приємно тренуватися, коли дощить і похмуро. Так легше переносити навантаження.

- На твою думку, що вийшло і що ні в грі з «Локомотивом»?

- Ми почали дуже добре. Контролювали гру, забили гол. Але потім, знову ж таки, стандартні положення, гра головою залишали бажати кращого. Десь недопрацювали. Плюс поле було слизьким. А третій гол у наші ворота став наслідком помилки нашого молодого захисника, який просто посковзнувся. Ми ж не використали кілька класних моментів. У цілому, могли виграти, могли і програти. Якби Саша реалізував пенальті… Це футбол. Будемо готуватися далі.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Австрії

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер