Артем Мілевський: «Готовий включитися в гонку бомбардирів»

Артем Мілевський: «Готовий включитися в гонку бомбардирів»

Після півторамісячного відновлення Артем Мілевський набрав хорошу форму і знову вступив в боротьбу за право стати найкращим бомбардиром чемпіонату. В матчі проти «Таврії» Артем встиг відзначитися двома голами. На гру з «Карпатами» нападник також настроєний дуже серйозно:

- В першу чергу, ми маємо намір у львів'ян виграти, а хто заб'є – не так важливо. Цього року нам залишилося провести не так багато ігор, тому хочеться закріпити лідерство і піти у відрив від найближчих переслідувачів на якомога більшу кількість очок. Я, звичайно, спробую забити. Хотілося б знову вступити в бомбардирську гонку, адже цього року в мене виходить багато забивати. Зараз у Бангура і Коельо з «Металіста» по 9 забитих м'ячів, у мене поки 6. Все найцікавіше попереду.

Гадаю, в суботу гратиме приблизно той же склад, який вийде на матч проти «Порту». Тобто найсильніші на даний момент футболісти з тих, хто здоровий. А в строю зараз майже всі. Гусєв і Корреа зіграли за молодіжну команду. Тільки Кравець продовжує займатися за індивідуальною програмою після вірусної інфекції. Слабкі місця і мікротравми, напевно, є в кожного футболіста. Але під час матчу все забудеться, ніхто на це не звертатиме увагу. Одним словом, гра обіцяє бути цікавою.

Що стосується пенальті, який бив у Сімферополі, він, напевно, був останнім моїм ударом в такому стилі. Бачу, воротарі не забули моєї манери виконувати одинадцятиметрові удари. Добре, що «Динамо» виграло в тому матчі. Як далі виконуватиму пенальті? Якщо довірять, спробую придумати щось нове і цікаве.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер