Артем МІЛЕВСЬКИЙ: «Гра йшла до гола…»

Артем МІЛЕВСЬКИЙ: «Гра йшла до гола…»

Як він почувається в ролі «джокера» він розповів кореспонденту офіційного клубного сайту:

- Я радий, що останнім часом вдало виходжу на заміну, і команда перемагає. Згоден і надалі допомагати хлопцям із лавки запасних за рахунку 0:0, аби досягати перемог. Це додає позитиву і гарного настрою.

- Чи пам'ятаєте, коли в останній раз матч складався настільки нервово?

- Дійсно, у повторній грі проти «Феєноорда» довелося похвилюватися. Гра йшла до гола, і нам потрібно було забивати раніше і в той же час не пропустити. Не дивно, що всім довелося сильно понервувати. Ви бачили, які помилки ми допускали, особливо, коли Попов вкинув м'яч із ауту (сміється). Зараз це дуже смішно, але коли ми обговорювали це в роздягальні, він сказав, що сам не зрозумів, як це сталося, настільки всі нервували. Добре, що все добре закінчилося. Згоден, що сьогодні ми більше грали в обороні, а «Феєноорд» - переважно в атаці, їм це було потрібно.

- Складалося враження, що до вашого виходу на поле «Динамо» намагалося «засушити» гру, адже нічия була прийнятним варіантом...

- Я не знаю, що було оптимальним варіантом, головним для нас було не пропустити, з чим ми успішно впоралися. Та й «Феєноорд» змусив нас більше грати в обороні. Вважаю, ми зіграли здорово. Окреме спасибі Максу Ковалю, адже в кількох епізодах він витягнув просто «мертві» м'ячі.

- Якщо раніше можна було говорити про невезіння, то в Роттердамі удача була на нашому боці...

- Можна так сказати, пару моментів у них були просто фантастичні. Але у нас також у першому таймі було кілька небезпечних ситуацій, зокрема, у Ідейє. В цілому, вважаю, закономірним результатом була б нічия. Весь матч проходив напружено.

- Кого б хотіли побачити в якості суперника в наступному кваліфікаційному раунді?

- Ще не думав про це, подумаємо завтра. Зараз нам потрібно швидко переключитися – в неділю вже матч чемпіонату України проти «Волині».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер