Артем МІЛЕВСЬКИЙ: «Граю менше, й мене це дуже непокоїть»

Артем МІЛЕВСЬКИЙ: «Граю менше, й мене це дуже непокоїть»

- Ми дуже давно не вигравали, тому сьогодні віддали заради перемоги багато сил та емоцій. Хотіли перервати невдалу серію, й добре, що все склалося. Дякую вболівальникам за те, що вони прийшли й нас активно підтримували. Підсумок – дуже важливі три очки перед грою з «Порту».

- Сьогодні було багато ротацій у стартовому складі, це – Олег Блохін?

- Ну, звичайно ж Олег Блохін, адже він у нас головний тренер. Тим паче він уже сьогодні був із нами, сидів на стадіоні. Гадаю, що деяким хлопцям дали відпочити перед «Порту» – це, загалом, нормальне явище.

- Своєю грою сьогодні ти задоволений?

- Я тренуюся щодня з командою. Так, граю менше, ніж раніше, й мене це дуже сильно непокоїть, але гадаю, що сьогодні нічого сильно не зіпсував, допомагав хлопцям.

- Але для тебе стояло завдання довести, що ти готовий зіграти з «Порту»?

- Послухайте, я нікому нічого не хочу доводити, я – Артем Мілевський, і всі знають мене як хорошого гравця. Я виходжу й роблю свою справу, а кому грати, кому не грати – це рішення головного тренера.

Загалом, своєю сьогоднішньою грою я задоволений. Звичайно, я давно не грав повний матч, тому наприкінці поєдинку трохи підсів. Утім, напевно, підсіла вся команда, почали грати на своїй половині поля. Але, загалом, гра сьогодні склалася нормально.

- Післязавтра в Олега Блохіна День народження. Якийсь подарунок команда йому готує?

- Ну от виграли – вже подарунок, напевно.

www.dynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер