Артем Мілевський: «Із групи Ліги Європи вийдемо! Я вам це обіцяю»»

Артем Мілевський: «Із групи Ліги Європи вийдемо! Я вам це обіцяю»»

Презентувавши нову форму, тепер усі думки гравців «Динамо» про підготовку до матчу в чемпіонаті України проти запорізького «Металурга» та старту в Лізі Європи. Про останні новини розповів нападник Артем Мілевський.

- Презентація форми – Звичайне явище. Отже особливих почуттів із цього приводу не маю. Можу сказати, що зараз у мене гарний настрій – відремонтував машину, отримав нову форму. Отже місяць розпочався вдало. Я готовий виходити на поле.

- Незабаром розпочнеться Ліга Європи – це новий етап?


- Можна і так сказати. Враховуючи суперників, можна сказати, що в нас буде своєрідний чемпіонат Радянського Союзу (посміхається). БАТЕ і «Шериф» – команди, з якими буде непросто. Плюс «АЗ». Гадаю, на нас чекають цікаві матчі, особливо в Мінську.

- Ви не розчарувалися, що потрапили, на перший погляд, до «непоказної» групи?

- Абсолютно ні. У кожного свої суперники і якщо ти ставиш перед собою серйозні завдання, немає різниці, проти кого грати. Гадаю, якщо ми вийдемо з групи, будуть у нас суперники і серйозніші.

- «Динамо» звикло виступати в Лізі чемпіонів. Чи вистачить мотивації грати в менш престижному турнірі?

- «Шахтар» же минулого року грав. Ми чітко розуміємо, що й як, тому ні про яке розслаблення чи недооцінку суперника мови йти не може.

- Якщо «Динамо», раптом, не вийде із групи, це буде розчаруванням?

- Вийде! Я вам це обіцяю!

- Як ваше здоров’я, зараз коліно не турбує?

- Усе гаразд. Були проблеми з коліном, в тому ж місці, де і попереднього разу, коли я отримав удар по нозі в матчі з «Гентом».

- У понеділок ви подовжили контракт із «Динамо». Уболівальники можуть не хвилюватися стосовно вашого переходу?

- Так. Трансферне вікно вже й так зачинене. Контракт я подовжив на хороших умовах, гадаю, тепер викину з голови усі нефутбольні думки. У нас чудові шанси вийти із групи у Лізі Європи, тому будемо готуватися і з гарним настроєм грати далі. Особливо – я.

- Довго роздумували над підписанням угоди?

- Ми з Ігорем Михайловичем давно обговорювали цю тему, просто все ніяк не доходили руки поставити підписи. Так сталося, що час знайшовся лише зараз. Оскільки я подовжив контракт, не хочу думати ані про «Локомотив», ані про яку-небудь іншу команду – все це в минулому. Якщо я залишився тут, усі сили віддаватиму рідному клубу, що я зараз і роблю. Допоможе мені в цьому лише бажання і праця.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер