Артем Мілевський – найкращий гравець липня

Артем Мілевський – найкращий гравець липня

Провідні українські спортивні видання визначилися з найкращими гравцями чемпіонату в липні. Першою визначилася з лауреатами газета «Команда». Як і минулого сезону, в результаті опитування головних тренерів, капітанів команд і журналістів видання на вершині рейтингу з показником у 13 балів фінішував нападник «Динамо» Артем Мілевський.

Рішення фахівців виглядає абсолютно справедливим, оскільки зі старту сезону Артем не тільки став новим капітаном команди, але і справжнім лідером. На полі він веде всі атаки, встигаючи і розпочинати їх, і завершувати. Після трьох стартових турів Мілевський лідирує за системою «гол+пас», тим самим зробивши посильний внесок у нинішнє лідерство «Динамо» в турнірній таблиці.

На другому місці з показником у 7 залікових очок розташувався півзахисник «Динамо» Олег Гусєв. На третьому рядку дует представників донецького «Металурга» – Олексій Годін і Генрих Мхитарян. На рахунку кожного по п’ять балів. Також до десятки найкращих потрапив і динамівський нападник Андрій Ярмоленко (2 очки). Примітно, що всі троє динамівських лауреатів лідирують і в суперечці бомбардирів чемпіонату – у кожного по три забитих м’ячі.

ПІДСУМКИ СЕРПНЯ

1
АРТЕМ МІЛЕВСЬКИЙ
«Динамо»
13
2
Олег Гусєв
«Динамо»
7
3
Олексій Годін
«Металург» Д
5
 
Генрих Мхитарян
«Металург» Д
5
5
Євген Селезньов
«Дніпро»
4
6
Йован Маркоські
«Ворскла»
3
7
Олександр Ковпак
«Таврія»
2
 
Ігор Худоб'як
«Карпати»
2
 
Андрій Ярмоленко
«Динамо»
2
10
Филип Деспотовські
«Ворскла»
1
 
Сергій Кузнецов
«Карпати»
1
 
Всеволод Романенко
«Іллічівець»
1

Також, як нам стало відомо, Артем Мілевський став найкращим футболістом липня за версією іншого авторитетного видання – газети «Спорт-Експрес в Україні». Що ж, гідний початок чемпіонату для нового капітана «Динамо». Так тримати, Артеме!

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер