Артем Мілевський: «Металург» дуже грамотно оборонявся»

Артем Мілевський: «Металург» дуже грамотно оборонявся»

Матч «Металург» Д – «Динамо» (0:2) вийшов бойовим. У жорсткій боротьбі і зіткненнях постраждав не тільки Тарас Михалик, але й Артем МІЛЕВСЬКИЙ. З роздягальні нападник «Динамо» вийшов із розтином на правій скроні. Це, втім, не завадило йому прокоментувати гру.

- Гра йшла до гола. «Металург» дуже грамотно оборонявся. Шкода, що цей матч вдалося виграти ціною травм. У Тараса Михалика, здається, щось серйозне і в мене сильний удар голови. Це зайве підтвердження тому, що ігри з донеччанами складаються для нас дуже нелегко.

- Переломним моментом стало вилучення і пенальті?

- Так, адже до цього в нас особливо моментів не було. Алієв реалізував одинадцятиметровий. Добре, що це вдалося зробити до перерви.

- Прокоментуйте момент, коли проти вас грубо зіграв Дішленкович.

- Я його вже «прибрав», він мене збив. А Печер, який набігав, проткнув мені шипом обличчя. Добре, що хоч не сильно.

- Сьогодні вперше після тривалої перерви грав Юссуф. Як вважаєте, він впорався зі своїми функціями?

- Гадаю, так. Він хороший, досвідчений гравець, який потрібний нашій команді. Сьогодні Айїла зіграв добре, в «Металурга» не було можливостей забити. У цьому заслуга двох наших центральних захисників.

- Юрій Сьомін сказав, що найскладніше довелося збірникам, які трохи втратили мотивацію після відповідального поєдинку з Англією…

- Я би так не сказав. Англія – окрема розмова, але коли ми приїжджаємо до клубу, як би важко нам не було, ми маємо виходити грати і досягати тільки перемоги. Інколи, за будь-яку ціну.

* * *

Мілош НІНКОВИЧ, півзахисник «Динамо»:

- Гра була для нас дуже складною, пощастило, що Дішленкович отримав червону картку. Маючи чисельну перевагу, в другому таймі стало трохи легше. Але поле було жорстким, плюс багато футболістів тільки нещодавно повернулися з розташування збірних, дуже втомилися. Я, наприклад, вийшов на поле тільки в другому таймі проти шведів, але тривалий переліт дав про себе знати. Та все ж, головне, що вдалося сьогодні виграти.

- Тепер будете готуватися до ПСЖ?

- Так, розпочнемо підготовку до поєдинку проти французів, будемо проглядати ігри за їхньої участі. Потрібно виправлятися, адже, якщо зіграємо з ПСЖ як сьогодні в другому таймі, буде дуже важко.

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер