Артем МІЛЕВСЬКИЙ: «Нова зустріч 14 липня на стадіоні європейського рівня»

Артем МІЛЕВСЬКИЙ: «Нова зустріч 14 липня на стадіоні європейського рівня»

За плечима форварда Артема Мілевського десять років виступів за основний склад «Динамо». Його дебют у першій команді відбувся 24 серпня 2002 року в матчі Кубка України проти «Полісся». В тій зустрічі ,яка закінчилась перемогою киян 4:0, Артем не забив, але він надолужив це у майбутньому.

Перед початком нового сезону Артем як ніхто розуміє наскільки важлива для команди підтримка вболівальників.

- Наша команда всі матчі проведе на НСК «Олімпійський» на стадіоні європейського рівня ми намагатимемось показати свою найкращу гру, подарувати вболівальникам радість перемоги і гарний футбол. Із нетерпінням чекаю на нашу зустріч, приходьте!

Квитки на перший матч сезону «Динамо» - «Металург» (Донецьк) уже надійшли до продажу в каси біля стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського (вул. Грушевського, 3) і на Троїцькій площі (станція метро «Олімпійська»).

Триває бонусна програма на абонементи на новий сезон. Якщо ви придбаєте абонемент до першого матчу «Динамо» (14 липня), то отримаєте знижку 10%. Також власники абонементів отримають гарантоване право на купівлю квитків на матчі «біло-синіх» у єврокубках.

Ціна на сезонний абонемент знаходиться у діапазоні від 150 до 1500 гривень і включає в себе 15 домашніх матчів команди у чемпіонаті України, а також ігри Кубка України.

Більш детальна інформація про абонементи на сезон 2012/13 представлена у розділі «Абонементи» www.fcdynamo.kiev.ua/tickets/abonements/

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер