Артем Мілевський: «Пінколіні налаштований дуже серйозно»

Артем Мілевський: «Пінколіні налаштований дуже серйозно»

Нападника Артема Мілевського наставник збірної України Олексій Михайличенко у контрольних поєдинках проти Голландії і Швеції не задіяв, тому відпочити після довгого сезону часу в Артема було предостатньо. Зараз форвард готується до нового футбольного року, на який покладає величезні надії.

- Нашою найближчою метою є перемога в Суперкубку і вихід до групового етапу Ліги чемпіонів. Це найголовніше. Також потрібно повернути втрачені минулого року позиції – виграти чемпіонат і Кубок України. Щодо мене, спочатку все складалось добре, а потім різко змінилось. Не хотілося б згадувати про причини, які послужили початком невдач. Дай Бог, щоб таких моментів було поменше, і в мене, і в інших футболістів. А для цього потрібно старанно працювати, як би важко нам усім не було. Наш тренер із фізпідготовки налаштований серйозно, у чому ми змогли переконатись ще вчора.

- Що вас чекало на першому тренуванні?

- Ми займались із Вінченцо цілу годину. Спочатку бігали, потім стрибали, потім знову бігали.

- Зайва вага дала про себе знати?

- Ні, я від цього не страждаю. Протягом трьох тижнів відпустки слідкував за собою, тому до початку підготовки до нового сезону підійшов у хорошій формі і готовий працювати.

- Як відносишся до придбання Еммануеля Окодуви і того факту, що Максим Щацьких може покинути команду?

- Я би не хотів, що Макс пішов, адже ми з ним давно граємо разом. Але це його вибір, якщо йому в іншому клубі буде краще, ми нічого не зможемо зробити. Макс багато років віддав «Динамо», тому, якщо клуби домовляться, він покине команду. Це буде великою втратою для колективу, адже навколо нього завжди гарний настрій і з ним приємно спілкуватись. Про Окодуву ж поки не можу нічого сказати. Коли він приїде, познайомимось поближче на тренуваннях та в іграх.

- Ви бачили раніше матчі за його участю?

- Звичайно, коли він грав за «Шахтар» та інші українські клуби.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер