Артем Мілевський: «Поступово звикаємо до вимог тренерів»

Артем Мілевський: «Поступово звикаємо до вимог тренерів»

У новому футбольному році на нападника «Динамо» Артема Мілевського покладають величезні надії. Після непростих сезонів переходу з юнацького до дорослого футболу, Артем нарешті почав виправдовувати видані аванси. А саме – став лідером атаки команди. В інтерв'ю клубній телегрупі Мілевський розповів про підготовку до весняної частини сезону.

- Ми в Іспанії вже десять днів. Перший збір важкий, плюс погода не завжди сприятлива. У плані роботи проблем немає. Тренуємося по два-три рази на день, всі хлопці поступово звикають до вимог тренерів. Розуміють, які важливі матчі на нас чекають попереду. Йде цілеспрямована підготовка до матчів із «Валенсією».

- Як твоє самопочуття, встиг увійти до робочого ритму?


- Зараз набагато краще, ніж у перші дні. Щоправда, ще залишаються мікроепізоди, які трохи обмежують. Трохи болять ноги, м'язи. Але без цього не буває, знаю зі свого досвіду. З кожним днем буде краще.

- Два м'ячі в двох матчах – гідний показник...

- Для нападника забивати дуже важливо. Тим паче, кінцівка сезону мені вдалася, я провів багато голів. Дуже радий, що не зупиняюся і забиваю в двох іграх поспіль.

- Зараз іде робота над фізпідготовкою. Чому в першу чергу тобі потрібно приділити особливу увагу?


- Хочу підтягнути фізичні кондиції, які були втрачені за місяць відпустки. З цим дуже допомагає наш тренер Вінченцо Пінколіні. Також потрібно згадати техніку, бачення поля, точні передачі, удари. Є над чим працювати.

- Як команда прийняла нового тренера – Бориса Ігнатьєва? Які його функції?

- Все нормально, разом працюємо. Борис Петрович велику увагу приділяє роботі з молодими хлопцями. Зозуля, Морозюк, Ярмоленко, Кравець. Займається з ними на початку тренування, наприкінці. Він дуже досвідчена людина і тренер. Його погляди на життя і футбол нам ще допоможуть.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Марбельї.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер