Артем Мілевський: «Серйозно налаштовуюсь на матч із «Локомотивом»

Нападник Артем Мілевський розповів про перебіг перших тренувальних днів завершального збору в Іспанії, а також поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку з московським «Локомотивом».

- Напевно, всі вже чекають на поновлення офіційної частини сезону, тому завершальний збір має пройти швидше за перших два, - почав розмову капітан команди. – Та й триватиме він менше від попередніх – лише сім днів. Також на нас чекають два матчі, проти «Локомотива» і «Зеніта», і нудно точно не буде.

- Чи є відмінності у тренувальному процесі в порівнянні з другим збором?


- Ні, особливих змін я не помітив. Як і в Португалії, певний час ми приділяємо загальнофізичній підготовці і легкоатлетичному комплексу, особлива увага приділяється відпрацюванню тактичних схем та ігрових комбінацій. У нас є кілька днів перед контрольними матчами з російськими командами, після чого вже розпочнеться цілеспрямована підготовка конкретно до матчу чемпіонату України проти «Кривбаса».

- Яка вправа на зборах є найважчою для вас?

- Хочу сказати, що мені в принципі сьогодні було трохи важко після отруєння, через яке я не тренувався вчора разом з усіма. Але, гадаю, одне-два тренування дозволять мені повернутися до робочого ритму. Якщо говорити загалом, то, гадаю, до тренувальних навантажень цсі хлопці вже звикли, і не можна сказати, що хтось не справляється з вимогами тренерського штабу.

- Які завдання будуть ставитися на найближчий матч із «Локомотивом»?

- Можу сказати, що буде цікавий матч. Особисто я серйозно налаштовуюся на поєдинок, особливо враховуючи наш торішній програш «залізничникам» в Австрії. Хотілося б узяти реванш, та ще й у команди колишнього тренера свого клубу. Тому спортивна складова обов’язково буде присутня.

- Сьогодні до динамівців підходили Юрій Сьомін та Олександр Алієв, але через тренування не змогли достатньо поспілкуватися з тренерами і хлопцями. Підготували вже «сюрприз» для «залізничників»?

- (посміхається) Не думаю, що Юрій Павлович із Сашею підходили, так би мовити, «на розвідку» – напевно просто хотіли привітатися, справитися про стан справ і здоров'я. Якщо в нас буде вихідний, я також хотів би під'їхати до готелю, де мешкає «Локомотив», поспілкуватися з хлопцями. Адже тривала робота пліч-о-пліч не може пройти безслідно.

- З Алієвим продовжуєте підтримувати зв'язок?

- Так, звичайно, практично щодня зідзвонюємося із Сашею, тому в курсі справ один одного.

Юрій Вишневський, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Марбельї (Іспанія)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер