Артем Мілевський: «Ставка «Металіста» – Кубок УЄФА»

Артем Мілевський: «Ставка «Металіста» – Кубок УЄФА»

У матчі із запорізьким «Металургом» нападник «Динамо» Артем Мілевський забив свій перший м’яч у нинішньому році. На додаток лідер атаки команди віддав дві результативні передачі й був названий відвідувачами клубного сайту найкращим гравцем зустрічі.

- В принципі, ми збиралися грати у свій футбол, але обставини внесли корективи. Пропущений м’яч став повною несподіванкою. Почали нервувати, помилятися. Так продовжувалось аж до перерви. В роздягальні навіть посварилися між собою, поговорили на підвищених тонах. Добре, що Юрій Павлович знайшов потрібні слова, заспокоїв і своєчасно вніс корективи до складу. Радий за команду, якій вдалося перемогти у важливому матчі, і за себе. Нарешті, поступово виходжу на осінній рівень. Знаю, що батьки, друзі й усі вболівальники чекають від мене яскравої гри, забитих м’ячів. Є надія, що тепер все піде успішніше.

Залишився здивований Артем черговою втратою очок у чемпіонаті «Металістом»:

- Після матчів із «Сампдорією» в харків’ян настала чорна смуга. В чемпіонаті вони втратили з таким трудом завойовані восени турнірні позиції. Тепер напевно ставку зроблять на гру з нами в Кубку УЄФА. В разі успіху вболівальники пробачать їм усі невдачі.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер