Артем Мілевський: «У день народження – без черги»

Артем Мілевський: «У день народження – без черги»

У середу вранці відбулася перша зустріч динамівців після зимової відпустки. Відвідавши загальнокомандний збір, частина гравців вирушила до клініки «Борис» на медобстеження.

Сьогодні особливий день для Артема Мілевського, нашому нападнику виповнилося 26 років! Іменинника до всіх кабінетів пропускали без черги: «Я поспішаю, поспішаю», – раз по раз із посмішкою на обличчі повторював Артем. Успішно пройшовши всіх лікарів, динамівець поділився святковими враженнями.

- Усі лікарі запитують дату народження, а коли дізнаються – вітають, – розповів Артем. – Тому весело. А на базі вранці привітали президент, тренер, хлопці. Взагалі, сьогодні отримую незвично багато привітань, не встигаю відповідати на дзвінки. До мене приїхала сестра із Мінська, тому хочеться скоріше все закінчити, щоб приділити їй увагу.

- Будете святкувати ввечері?

- Не до цього зараз. Завтра вранці тренування, тому потрібно бути в хорошому стані. Максимум, що зможу собі дозволити ввечері, це келих вина.

- Після новорічних свят на ваги ставали?

- Додав десь два кілограми. Отже є над чим працювати. Так завжди. В цілому, свята пройшли добре, був час відпочити, нагулятися. Кожен робив, що хотів. Звичайно, в розумних межах. Тепер час розпочинати працювати, в нас попереду тривалий сезон.

- У клініці довелося стояти в черзі під кабінетами?

- Я старший, тому проходжу в числі перших. А ось молодь буде стояти довго (посміхається).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер