Артем Мілевський: «У національній збірній завжди хороша атмосфера»

Артем Мілевський: «У національній збірній завжди хороша атмосфера»

Сьогодні національна збірна України зібралася на заміській базі в Конча-Заспі, де готуватиметься до товариського матчу із збірною Польщі. Нагадаємо, що поєдинок відбудеться 20 серпня і проходитиме у Львові, на стадіоні «Україна».

Перед вечірнім тренуванням з пресою поспілкувався головний тренер національної збірної Олексій Михайличенко, після чого на питання представників ЗМІ відповіли футболісти. Серед них був і найкращий бомбардир «Динамо» і один з найкращих гравців команди на початку сезону, нападник Артем Мілевський.

- Артем, чи готовий ти грати за національну збірну на тому ж рівні, що і в «Динамо»?

- Вирішувати в першу чергу будуть тренери – готовий я чи ні. Я прагну виконувати свою роботу по максимуму і, вважаю, на даний момент у мене виходить доволі непогано.

- Ти згоден із твердженням, що в національній збірній конкуренція в атаці буде сильнішою, ніж у клубі?

- У національній збірній завжди була велика конкуренція, і вона мене ніколи не лякала. Ви самі чудово знаєте, хто грає у нас в нападі, тому тут, в принципі, нема чого гадати.

- Щось відомо з приводу найближчого суперника – збірної Польщі?

- Ні. Завтра розмовлятимемо із цього приводу з головним тренером, будемо переглядати поєдинки поляків на чемпіонаті Європи, після чого, швидше за все, перед нами будуть поставлені певні завдання на поєдинок.

- Яка атмосфера всередині колективу?

- У нас завжди хороша атмосфера в збірній. Обговорювали результати останніх матчів національної першості, і зробили висновок – чемпіонат України стає цікавішим і сильнішим. Дай боже, щоб боротьба продовжувалася в тому ж дусі.

- Як вважаєш, чи можеш ти чомусь навчитися, граючи в парі з Андрієм Шевченком?

- Ми вже з ним грали. Звичайно, можна багато чому навчитися, але зараз я не хотів би загострювати на цьому особливу увагу. На даний момент для нас головне налагодити взаєморозуміння і створити колектив. А хто гратиме – не так важливо.

- Михайличенко ігнорує Алієва. Як вважаєш, Саша допоміг би національній збірній?

- Гадаю, допоміг би, оскільки Саша є гравцем високого рівня. Але я не тренер, і визначати склад національної збірної не в моїй компетенції.

- У «Динамо» достатньо складний графік – команда грає через три дні на четвертий. Як твоє самопочуття?

- Вчора було трохи важкувато, оскільки після синтетичного газону «Лужників» ноги були трохи «не ті». А так, в принципі, у фізичному плані почуваю себе дуже добре.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер