Артем Мілевський «Шкода, що пропущу початок сезону»

Артем Мілевський  «Шкода, що пропущу початок сезону»

Минулого сезону нападаючий Артем Мілевський провів менше половини матчів чемпіонату. Виною тому послужили зловісні травми , які у буквальному значенні слова втомили талановитого гравця. І зараз, напередодні нових стартів, форвард тренується за індивідуальною програмою. У липневих матчах Мілевський «Динамо» точно не допоможе.

- Після відпустки всі гадали – їхати мені на збори чи ні, говорить Артем. – У результаті прийшли до висновку, що відновлюватись краще буде тут. Гірське повітря, прекрасні умови. Тим паче, поруч лікарі та масажисти, які мені дуже допомагають. Дуже сподіваюсь, що найближчим часом бігатиму, але поки що не виходить. Обмежуюсь ходьбою навколо поля, спеціальними вправами. Сьогодні почуваюсь уже краще, ніж вчора. Надіюсь скоро тренуватимусь разом з усіма.

- Коли чекати твого повернення до загальної групи?
- Дуже хотілось би якомога швидше. Усе залежить від мене, як буду відновлюватись. Хочеться грати в футбол, сумую за ним. Думаю через три-чотири дні бігатиму.

- Як готель, умови для тренувань?
- Ми готуємось тут до сезону другий рік поспіль. Умови створені чи ненайкращі – номери, харчування, поле чудове. В Австрії все гідно та солідно, усе відповідає рівню «Динамо» Київ. Шкода лише, що не зможу тренуватись із м'ячем, разом із командою.

Про те, як готується Артем Мілевський, дивіться у відеозвіті "День другий".

www.fcdynamo.kiev.ua (Инсбрук - Киев)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер