Мілевський робить «дубль»

Мілевський робить «дубль»

Найкращим гравцем серпня за версією газети «Команда» визнано нападника київського "Динамо" Артема Мілевського з результатом у 18 балів. Відзначимо, що подібного визнання Артем удостоюється вдруге поспіль – минулого місяця йому також не було рівних. Нагадаємо, що минулого місяця нападник здобув переконливу перемогу, випередивши найближчого переслідувача на 19 балів.

Цього разу Мілевському не вдалося настільки відірватися від конкурентів. Сергій Кравченко (який нині виступає за «Ворсклу», але має контракт з «Динамо», який набуде чинності із зими) завдяки трьом голам, які були проведені у ворота суперників «Ворскли» в серпні (один з них став для полтавчан переможним в поєдинку з «Шахтарем»), набрав 12 очок. На третьому місці з трьома балами розмістився найкращий бомбардир нинішнього чемпіонату Рикарду Фернандеш з донецького «Металурга».

Відзначимо, що Юрій Сьомін та Олександр Шовковський, які брали участь у голосуванні, віддали свої голоси саме на користь Артема Мілевського. Також за підсумками серпня по одному балу набрали ще троє динамівців: Ісмаель Бангура, який в шести останніх матчах незмінно залишає «автограф» у воротах суперників, Олександр Алієв та Тарас Михалик.

У загальному заліку за підсумками двох місяців Артем Мілевський упевнено лідирує, маючи в активі 40 балів. Також в десятці тримається й Олександр Алієв – з трьома балами півзахисник «Динамо» розмістився на четвертому місці. Недивно, що і в клубному заліку «Динамо» із 46-ма балами розташувалося на вершині, випереджаючи найближчих переслідувачів – «Ворсклу» і донецький «Металург» – на 33 і 37 балів відповідно.

Результати серпня

 

1Артем МІЛЕВСЬКИЙ"Динамо"18
2Сергій Кравченко"Ворскла"12
3Рікарду Фернандеш"Металург" Д3
4Джексон Коельо"Металіст"2
 Андрій РадьФК "Львів"2
6Олександр АЛІЄВ"Динамо"1
 Ісмаель БАНГУРА"Динамо"1
 Тарас МИХАЛИК"Динамо"1
 Младен Бартулович"Кривбас"1
 Паріт Джихані"Зоря"1
 Владімір Дишленкович"Металург" Д1
 Даріо Срна"Шахтер"1

Загальний залік

 

1Артем МІЛЕВСЬКИЙ"Динамо"40
2Сергій Кравченко"Ворскла"12
3Джексон Коельо"Металист"4
4Олександр АЛІЄВ"Динамо"3
 Мілан Обрадович"Металіст"3
 Ркарду Фернандеш"Металург" Д3
 В'ячеслав Чечер"Металург" Д3
8Владімір Дишленкович"Металург" Д2
 Андрій РадьФК "Львів"2

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер