Артем Мілевський: «Футболісти об'єдналися єдиною метою»

Артем Мілевський: «Футболісти об'єдналися єдиною метою»

Дует нападників «Динамо» Артем Мілевський – Ісмаель Бангура в матчі зі «Спартаком» відпрацював на 100%. На рахунку форвардів чотири результативні удари і загризані «спартаківські» захисники. Після матчу журналістам вдалося поспілкуватися з одним із героїв поєдинку.

- Артем, чи відчуваєш себе героєм матчу?

- Та ні особливо. Ми всі сьогодні відіграли дуже добре. В першу чергу хотів би подякувати всім, хто причетний до цієї перемоги: футболістам, тренерському штабу, докторам, масажистам, уболівальникам. Сьогодні ми в черговий раз довели, що є величезною силою.

- Чи можеш сказати, що це був найкращий матч «Динамо» в сезоні?

- Ні. В сьогоднішньому матчі багато чого не виходило, через штучне покриття ноги «сіли» ще в першому таймі. Всім було важко, але кожен прагнув виконати установку тренера і вести боротьбу по всьому периметру поля. Цього нам і не вистачає в чемпіонаті України. Якщо будемо й далі так грати, то дуже скоро нам під силу ліквідувати відставання від лідера.

- Сьогодні у всієї команди був божевільний настрій. А як конкретно ти налаштовувався на матч?

- Не тільки Алієв і Шовковський знають про принциповість протистояння «Динамо» і «Спартака» – я також добре обізнаний про легендарні протистояння і добре пам'ятаю поєдинки в Лізі чемпіонів 14-річної давності. Сьогодні всі футболісти, які вийшли на полі, об'єдналися єдиною метою і досягли її.

- Як би ти оцінив гру свого партнера по нападу Ісмаеля Бангура? Сьогодні він діяв не дуже егоїстично…

- Так, сьогодні Ісмаель не тільки сам забив, але й віддав гольовий пас. Я йому тричі за це подякував (посміхається). Дуже приємно, що він розуміє те, про що ми йому говоримо, – а саме більше грати в пас.

- Дуже важливо, щоб команда не піддалася ейфорії після цієї перемоги…

- У жодному випадку. В чемпіонаті ми відстаємо від лідера на п'ять очок, повторний матч з «Дрогедою» взагалі виходить за рамки пристойності. Нам не можна розслаблятися, і ми це розуміємо.

- Що сказав Ігор Суркіс в роздягальні після гри?

- Привітав з блискучою грою і сказав, щоб належним чином готувалися до наступного матчу.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер