Артем ШАБАНОВ: «Футболіст хоче бачити повний стадіон на кожному матчі»

Артем ШАБАНОВ: «Футболіст хоче бачити повний стадіон на кожному матчі»

«Кожен грає один за одного і це може бути запорукою нашого успіху. Як в попередньому матчі з «Славією», так і в майбутній грі з «Олександрією».

«Аякс»? Поки про це не думаємо, всі думки - про матч чемпіонату України. У четвер у хлопців, які брали участь в матчі зі «Славією», ще було відновлення, а детальний розбір і підготовка конкретно до «Олександрії» буде в п'ятницю.

Суперник добре почав чемпіонат, лідирує, не пропустив жодного м'яча. Упевнений, буде цікавий поєдинок. Напевно кожен футболіст хоче бачити повний стадіон. Дякую уболівальникам, які підтримували нас на грі зі «Славією» - прийшло майже 40 тисяч! Класно грати в такій атмосфері», - резюмував Артем.

А матч 5 туру УПЛ проти «Олександрії» відбудеться вже в суботу, 18 серпня, о 19:30 на НСК «Олімпійський»! Приходьте і підтримайте улюблену команду у важливій грі чемпіонату України!

Продаж квитків проводиться в касах на Троїцькій площі, біля станції метро «Олімпійська», а також у касах стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського.

Каси відкриті з понеділка до п'ятниці з 10:00 до 19:00 (перерва з 13:00 до 14:00), у суботу і неділю – з 11:00 до 18:00 (перерва з 13:00 до 14:00), у день гри – з 10:00 і до завершення першого тайму матчу.

Крім того, у день матчу з 10:00 до завершення першого тайму працюватиме каса на Спортивній площі (вхід на стадіон із боку «бессарабських воріт»).

Також квитки на матч можна придбати онлайн.

Довідки за телефоном +38 044 279-52-72.

До зустрічі на стадіоні!

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер