Артем ШУЛЯНСЬКИЙ: «Усі чекають матчу з ПАОКом і готові грати!»

Артем ШУЛЯНСЬКИЙ: «Усі чекають матчу з ПАОКом і готові грати!»

- Попередній матч у Юнацькій Лізі УЄФА, який «Динамо» проводило в гостях у «Шкендії», запам'ятався тривалою затримкою зворотного рейсу. Наскільки це вплинуло на фізичний стан команди?

- Фізично було складно, але всі ми розуміли відповідальність у наступному матчі проти «Шахтаря», тому за рахунок бажання та настрою в тому поєдинку ми перемогли. Наступного дня після повернення до Києва було емоційне тренування.

- Після перемоги над «Шахтарем» ви втратили очки у грі з «Карпатами», зігравши внічию. У якому настрої готуєтеся до поєдинку з ПАОКом?

- Настрій перед грою з ПАОКом гарний, усі чекають цього матчу та готові грати!

- Чи розбирали ви вже гру ПАОКа разом із тренерським штабом?

- Суперника ще не розбирали, але ми знаємо, що ПАОК - хороша команда, яка не відсиджується в обороні, а грає у футбол.

- Минулого сезону «Динамо» дійшло до 1/8 фіналу Юнацької Ліги УЄФА. Яке завдання-максимум ставите перед собою цього разу?

- Звичайно, ми ставимо за мету покращити цей результат, тому що раніше далі стадії 1/8 фіналу не виходили. Будемо робити все можливе, щоб пройти якомога далі в Юнацькій Лізі УЄФА!

Нагадаємо, що в середу, 6 листопада, «Динамо» U-19 проведе перший матч 2-го раунду Юнацької Ліги УЄФА проти грецького ПАОКа. Поєдинок пройде в Києві на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського і розпочнеться о 17.00.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер