Артем ЯРМОЛЕНКО залишив київське «Динамо» на правах вільного агента

Артем ЯРМОЛЕНКО залишив київське «Динамо» на правах вільного агента

У зв'язку з цим повідомляємо, що інформація, яку оприлюднив сайт Dynamomania, що він у якості гравця нашого клубу перейшов до португальської «Лейрії», є неправдивою.

Нагадаємо, що 18-річний універсал узяв участь у виїзному матчі «Динамо» U-19 проти лондонського «Челсі» в Юнацькій лізі УЄФА, провівши у цій грі 24 хвилини. Однак його не виявилося у списку гравців юнацької команди «Динамо», яка вирушила на тренувальний збір до Іспанії в січні.

Рішення не продовжувати контракт із вихованцем клубу прокоментував асистент старшого тренера «Динамо» U-19 Ігор Костюк:

- Це рішення всього тренерського колективу. В Артема Ярмоленка закінчився контракт. На жаль, за той час, який він перебував у команді, він себе не проявив. Тому було спільно, колегіально, всіма тренерами прийнято таке рішення. Наскільки мені відомо, Артем за допомогою свого агента вже підшукав собі варіант для продовження кар'єри.

Наприкінці грудня, коли сезон закінчується, ми сідаємо й розмовляємо стосовно кожного футболіста – з ким продовжувати контракт, а з ким не продовжувати, хто прогресує, проявляє себе, а хто – ні. Кожен висловлює свою думку, потім зважуємо всі плюси та мінуси, «за» та «проти», після чого приймаємо рішення стосовно всіх гравців. У нас спільний тренерський штат команд U-19 та U-21, ми працюємо, проводимо тренування однією командою, тож і стосовно всіх гравців ми також приймаємо спільне рішення.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер