Артем ЯШКІН: «Наші матчі з «Шахтарем» завжди принципові»

Артем ЯШКІН: «Наші матчі з «Шахтарем» завжди принципові»

- Насамперед, хотів би подякувати президенту «Динамо» Ігорю Суркісу за допомогу в організації та проведенні турніру. Він пройшов на хорошому рівні. Якщо говорити про матчі загалом, то перша гра проти РВУФК пройшла не на найвищому рівні, але ми все ж перемогли 1:0. У наступному матчі ми грали вже краще, словом, адаптувалися до ігрового ритму турніру поступово. Матч був принциповим, незалежно від того, хто яке місце посів би, була важлива перемога, ну й, звичайно, якість гри.

- Що сталося в моменті, коли тренер «Шахтаря» посварився з арбітром?

- Йому не сподобалися деякі рішення арбітра, й він висловився не в поважній формі та не захотів йти з лавки запасних, коли суддя попросив його про це. Але, враховуючи товариський статус турніру, ми знайшли спільну мову та вирішили ситуацію мирним шляхом.

- За кілька днів ваша команда їде на міжнародний турнір до Італії. Можна сказати, що за допомогою цих матчів ви до нього готувалися?

- Турнір пам'яті Комана був підготовчим, але не до іншого турніру, а до матчів чемпіонату України. До нього ми будемо готуватися й за допомогою змагань в Італії.

- Динамівці могли вирішити результат поєдинку раніше, граючи в більшості, але потім склади вирівнялися. Це наслідок принциповості суперників?

- Якщо чесно, момент із вилученням гравця «Шахтаря» я не бачив, очевидно, його вилучили за розмови. А наш отримав червону картку за сукупністю. А загострення пристрастей у матчах із «Шахтарем» у нас завжди, хто витримує, той і перемагає.

- У вас значно оновився склад порівняно з попереднім півріччям. Як новачки адаптуються в колективі?

- З цими футболістами проблем немає, оскільки вони пройшли школу харківського «Металіста». Вони нам були знайомі й раніше, тому все добре.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер