Артему Кравцю - 35! Вітаємо!

Артему Кравцю - 35! Вітаємо!

3 червня виповнюється 35 років колишньому нападнику «Динамо» та збірної України, а нині раднику президента «біло-синіх» із питань розвитку дитячо-юнацького футболу Артему Кравцю.

Ювіляра привітав президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс.

Шановний Артеме!

Від численної динамівської родини дозволь привітати тебе з ювілеєм.

Пройшовши вишкіл у динамівській школі, протягом багатьох років ти демонстрував свою майстерність, жагу до перемог та голів на футбольних полях України та Європи, із гордістю одягаючи футболку з літерою «Д» на грудях.

Завершивши футбольну карʼєру, ти прагнеш передавати свій досвід, набутий за часів виступів у «Динамо» та за кордоном, юним динамівцям, які поки лише мріють стати професіональними футболістами. Упевнений, ти знаєш, як зберегти у маленьких динамівських серцях любов до футболу, і в майбутньому мільйони наших уболівальників будуть пишатися новими випускниками ДЮФШ «Динамо» імені Валерія Лобановського.

Хочу побажати тобі, Артеме, міцного здоровʼя, сімейного затишку, надійних друзів поряд та натхнення в досягненні поставлених цілей. І, звичайно ж, здійснення спільного для всіх українців бажання - Перемоги над ворогом та життя в мирній незалежній Україні.

З повагою,

Президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер