Артему Франкову – 50! Вітання від Григорія Суркіса

Артему Франкову – 50! Вітання від Григорія Суркіса

Артему Франкову

Дорогий Артем!

З величезним задоволенням приєднуюсь до всіх привітань з нагоди Вашого ювілею. Вітаю одного з найяскравіших представників вітчизняного журналістського цеху, людину гострого розуму і твердих переконань, широкої душі та творчого польоту.

Кажуть, що талановита особистість – талановита в усьому. Ваше життя і кар'єра – вагоме тому підтвердження. За роки, віддані футболу, Ви проявили себе справжнім майстром аналітичних матеріалів і барвистих нарисів, репортажів на злобу дня й історичних екскурсів, іронічних есе та розгорнутих інтерв'ю.

Стиль, у якому ви доносите свої думки до читачів і слухачів, по-своєму унікальний. За простими і доступними формами ховаються інтелект і ерудиція, досконале знання предмета і чудове почуття гумору.

Що б Ви не робили, Ваш почерк завжди пізнаваний, Ваші дослідження завжди цікаві. На Вашу авторитетну думку вже не одне десятиліття зважають вболівальники та гравці, тренери і функціонери. Ваші тексти і відеоблог, зберігаючи незмінну влучність і актуальність, продовжують служити прекрасним орієнтиром для молодих журналістів.

Демонструючи рішучість і готовність відстоювати свої принципи до кінця, Ви були серед тих, хто підставляв своє надійне плече українському футболу в непростий період його становлення. Ви і зараз є зразком по частині відданості нашій спільній справі.

Дорогий Ювіляр, бажаю Вам і Вашим близьким миру і гармонії, щастя і здоров'я, удачі та натхнення, Божої допомоги у всіх благих починаннях!

З повагою, Григорій СУРКІС

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер