Артему Мілевському – 27!

Артему Мілевському – 27!

Сьогодні святковий день в Артема Мілевського – футболісту виповнилося 27 років! Привітати нападника особисто зможуть і партнери по команді, адже сьогодні футболісти якраз виходять із відпустки.

Мілевський народився і виріс у Мінську, але справжнє становлення як футболіста пройшов саме в Києві. У 15 років Артема було прийнято до футбольної академії Павла Яковенка, а вже за два роки він дебютував за першу команду «Динамо». Чемпіон України (тричі), володар Кубка (чотири рази) та Суперкубка України (тричі), найкращий бомбардир чемпіонату України 2009/2010 рр. – всі ці трофеї та титули Мілевський здобув у нашій команді. Також у складі збірної Україні ставав бронзовим призером чемпіонату Європи U-19 (2004 р.), віце-чемпіоном Європи серед молодіжних збірних (2006 р.), а також чвертьфіналістом чемпіонату світу із національною збірною (2006 р.).

Від усієї душі хочемо побажати Артему ще не один рік радувати своєю грою вболівальників «Динамо» та збірної України, високої результативності, а також нових перемог – як на футбольному полі у футболці нашого клубу, так і в особистому житті.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер