Артур РУДЬКО: «Всі готуються до серйозної гри і боротьби»

Артур РУДЬКО: «Всі готуються до серйозної гри і боротьби»

Нагадаємо, поєдинок пройде на виїзді в Запоріжжі 25 лютого і розпочнеться о 14.00:

- Після повернення до Києва з Іспанії нам дали один вихідний. Наступного дня всі зібралися на базі і провели одне тренування, попрацювали з м'ячами, відчули поле. А у вівторок було вже два заняття - одне в тренажерній залі, а друге на полі. А далі будемо готуватися в одноразовому режимі тренувань.

- Ви працюєте в манежі чи на вулиці?

- На натуральному полі. Погода дозволяє, та й підігрів поля є. Плюс, грати доведеться на зеленому газоні, тому і тренуємося на такому ж.

- Чи легко перелаштувалися на київську зиму після іспанського тепла ?

- Перелаштовуватися потрібно в житті, а на полі різниця невелика. У нас на базі газон хороший, розчищений, є, звичайно, після зими невелика жовтизна трави, тобто, вона не вся зелена і густа, але це несуттєво. В цілому, поле в хорошому стані, тому з адаптацією великих проблем немає.

- Що можете сказати про найближчого суперника? Стежили за «Зорею» під час зимової перерви?

- Читав новини про те, як вони грали на зборах, але більш конкретно і ґрунтовно не цікавився. Тренерський штаб готує інформацію, і найближчим часом нам її надасть: подивимося відеонарізки з їхных контрольних матчів на зборах, а також з осінньої частини чемпіонату. Тож, як завжди, будемо володіти повною інформацією.

- А самі вже скучили за офіційними матчами?

- Звичайно. Всі вже хочуть грати. Перша гра після такої тривалої перерви завжди дається непросто. Зрозуміло, що на зборах у нас було багато товариських поєдинків, але різниця в статусі контрольних ігор та офіційних, безумовно, відчувається. Всі налаштовуються дуже відповідально, зрозуміло, що буде важко, тим більше, з таким сильним суперником, як «Зоря», але всі готуються до серйозної гри і боротьби. Незалежно від суперника нам потрібно набирати максимальну кількість очок і намагатися наздогнати «Шахтар».

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер