Артур РУДЬКО: «У матчі з «Бенфікою» всі будуть викладатися по повній»

Артур РУДЬКО: «У матчі з «Бенфікою» всі будуть викладатися по повній»

- Робочий процес йде за планом, всі підходять до гри в бойовому настрої. Думаю, всі хлопці вже переключилися з чемпіонату на Лігу чемпіонів, тому проблем з настроєм точно не буде. У цьому турнірі усі суперники - хороші подразники, завтра нам також протистоїть сильний колектив. Упевнений, всі будуть викладатися по повній. Негативні емоції після поєдинку з «Чорноморцем» уже пішли в сторону, всі хлопці-професіонали, тож жодних проблем не буде.

- Уже розбирали «Бенфіку» докладно? Які особливості цієї команди?

- Звичайно, розбирали, але говорити про гравців суперника не буду - це внутрішня інформація, нехай вона залишиться між нами. Запевняю, тренери вказали на всі позитивні й негативні сторони, тож у цьому плані ми володіємо достатньою інформацією.

- У такому разі, можете в загальних рисах охарактеризувати цього суперника?

- Це хороша команда, як і всі португальські клуби - технічна, любить грати з м'ячем. У їхньому складі є сильні гравці, які часто б'ю по воротах, у тому числі й здалеку. Не став би виділяти цей матч з «Бенфікою», тому що від кожної гри в Лізі чемпіонів дуже багато чого залежить. На кожен поєдинок необхідно налаштовуватися максимально серйозно.

* фото В.Раснер

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер