Аруна та Кравець забивають, Бертольйо грає за «молодь»

Аруна та Кравець забивають, Бертольйо грає за «молодь»

Традиційно паузу в чемпіонаті, пов’язану з іграми збірних, «Динамо» проводить плідно. Підопічні Юрія Сьоміна на заміській базі в Кончі-Заспі провели спаринг із молодіжною командою, якою керує Олександр Хацкевич.

Молодь була налаштована рішуче, що й продемонструвала на футбольному полі. У зв’язку з нестачею футболістів, основний склад змушений був поповнитися чотирма молодими футболістами, які, до речі, непогано проявили себе. Матч розпочався у впертій боротьбі, ніхто не хотів поступатися навіть у єдиноборствах. Команди обмінялися небезпечними моментами. Спочатку Хльобас ударом з-за меж штрафного майданчика влучив у поперечину, а незабаром Аді не реалізував вихід віч-на-віч.

Голами опоненти «порадували» один одного наприкінці першого тайму (матч тривав два тайми по 30 хвилин). Відкрити рахунок вдалося «молоді» – після подачі Бельгазуані з лівого флангу та скидки одного з партнерів м’яч із лінії воротарського майданчика до порожніх воріт переправив Панфілов. Утім, лідирувати підопічним Олександра Хацкевича довго не довелося – буквально одразу ж Лапушенко навісив із лівого флангу, а Аді головою пробив у протихід воротарю.

Після перерви «основі» достатньо швидко вдалося вийти вперед, а незабаром і збільшити перевагу. Спочатку ударом здалеку зненацька застав воротаря Аруна, а за три хвилини його удар після розіграшу штрафного воротар парирував, але прямо на Никитюка, який набіг. Незадовго до завершення гри «молодь» скоротила відставання в рахунку – Маїк вдало зіграв на випередження, замкнувши простріл Раджабова. Але крапку в матчі судилося поставити Кравцю – Артем спіймав на помилці захисника й потужним ударом спрямував м’яча під поперечину.

Зазначимо, що весь матч за молодіжний склад провів Факундо Бертольйо. Аргентинець був одним із найпомітніших на полі, як у створенні, так і в оборонних діях, не боявся йти в підкати. Будемо сподіватися, що незабаром він зможе повернутися до основної команди.

«Динамо» – «Динамо» (молодь) – 4:2 (1:1).

«Динамо»:
Тимофеєв, Алмейда, Данило Сильва, Бетао, Корреа, Никитюк, Лапушенко, Савченко, Аруна, Аді, Кравець.

«Динамо» (молодь): Бущан, Лухтанов, Васильєв, Цибульник, Балан, Боровик, Раджабов, Бельгазуані (Маїк, 31), Панфілов (Окодува, 31), Бертольйо, Хльобас.

Голи: Аді (27), Аруна (34), Никитюк (37), Кравець (55) – П анфілов (25), Маїк (52).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер