Асист Георгія Цитаїшвілі допоміг збірній Грузії розгромити Північну Македонію

Асист Георгія Цитаїшвілі допоміг збірній Грузії розгромити Північну Македонію

Вінгер київського "Динамо" Георгій Цитаїшвілі взяв участь у матчі збірної Грузії в гостях у Північної Македонії, в якому грузини святкували третю поспіль перемогу у своїй групі дивізіону С Ліги націй.

На стадіоні "Тоше Проескі" у Скоп'є підопічні Віллі Саньоля забили господарям три м'ячі, усі - у другому таймі. Георгій Цитаїшвілі провів на полі весь поєдинок і став автором результативної передачі у моменті з першим голом - на 52-й хвилині Буду Зівзівадзе відкрив рахунок після прострілу динамівця з лівого флангу.

Три поспіль перемоги у трьох стартових турах Ліги націй дозволили збірній Грузії закріпитися на першій позиції в своєму квартеті та зробити серйозну заявку на підвищення в класі. Найближчий переслідувач в особі Північної Македонії, яка минулого року була суперником України у фінальній частині чемпіонату Європи, відстає від грузинів на п'ять очок.

Наступний матч команда Сакартвело проведе 12 червня вдома проти Болгарії (початок - о 19:00 за Києвом).

Додамо, що дебютувавши за національну збірну Грузії у вересні 2021 року, Цитаїшвілі провів за команду 9 матчів (4 товариських і 5 офіційних).

Ліга націй 2022/23. Група 4 Ліги С. 3-й тур

Північна Македонія - Грузія - 0:3 (0:0)

Голи: Зівзівадзе (52), Кварацхелія (62), Кітеїшвілі (83)

Фото - nakrebi.ge

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер