Асист Дубінчака допоміг збірній України U21 на виїзді перемогти Фінляндію

Асист Дубінчака допоміг збірній України U21 на виїзді перемогти Фінляндію

Підопічні Руслана Ротаня не мали особливих проблем із суперником та забезпечили комфортну для себе перевагу ще у першому таймі. У середині першої половини зустрічі перевага нашої збірної втілилася в гол Коноплі. А у компенсований до першого тайму час після флангової передачі Дубінчака відзначився Сікан, зігравши на випередження.

У другому таймі воротам суперника загрожували динамівці Булеца та Цитаїшвілі, але рахунок на табло більше не змінювався.

Відзначимо, що, як і у попередній грі проти Данії, у матчі взяли участь четверо динамівців: Ілля Забарний та Сергій Булеца відіграли увесь матч, Владислав Дубінчак вийшов на поле у стартовому складі і був замінений на 64-й хвилині зустрічі, а Георгій Цитаїшвілі вступив у гру на цій же хвилині, вийшовши на поле з лави запасних.

Відзначимо, що після шести зіграних матчів збірна України має сім очок та посідає третю сходинку у турнірній таблиці. Її випереджають команди Данії та Румунії, які зіграли на один матч більше та мають у своєму активі 19 і 16 пунктів відповідно.

Свої наступні матчі українці проведуть у жовтні проти Румунії (вдома) та Північної Ірландії (на виїзді).

Кваліфікаційний турнір Євро-2021 (U-21). Група 8

Фінляндія — Україна — 0:2 (0:2)

Фінляндія: Яаскеляйнен, Тихі (Хювярінен, 68), Хальме, Вайніонпяя, Лінгман (Мяенпяя, 68), Оксанен, Валакарі, Мяєнпяя (Атакаі, 46), Сойсало, Юлятупа (Ассехнун, 46), Кельман (Ставицьки, 71).

Україна: Трубін, Конопля, Забарний, Чеберко, Дубінчак (Корнієнко, 64), Батагов (Чех, 89), Бондаренко, Булеца, Луньов (Цитаїшвілі, 64), Топалов (Назаренко, 64), Сікан (Кащук, 90+4).

Голи: Конопля (23), Сікан (45+3).

Попереджені: Лінгман (36), Хальме (25), Тихі (61) — Забарний (20), Дубінчак (32), Батагов (74), Сікан (90+1).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер