Аттіліо Ломбардо: «Манчестер Сіті» – не «Бешикташ»

Аттіліо Ломбардо: «Манчестер Сіті» – не «Бешикташ»

У середу ввечері суперник «Динамо» по 1/8 Ліги Європи «Манчестер Сіті» здивував усіх. Приїхавши з аеропорту на стадіон «Динамо», гості, на відміну від усіх інших суперників нашої команди, відмовилися від тренування. Наставник англійців Роберто Манчіні в супроводі нападника Едина Джеко вирушив на регламентну прес-конференцію, а інші футболісти провели на стадіоні загалом близько десяти хвилин. Як виявилося, тренувальне заняття наш суперник провів удень у Манчестері, а в Києві вирішив обмежитися випробуванням газону. Не знімаючи верхнього одягу, футболісти пройшлися полем, відвідали роздягальні й відразу ж занурилися назад до автобусу. Повноцінне тренування, яке буде зачинене для глядачів, підопічні Роберто Манчіні проведуть уже завтра вранці на полі ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського.

Тим часом кореспонденту клубного Інформвідділу вдалося поспілкуватися з асистентом головного тренера Аттіліо Ломбардо, який був присутнім на матчі «Динамо» – «Бешикташ» і поділився своїм враженням від гри динамівців:

- Два тижні тому я побачив дуже хорошу гру. Мою увагу звернули на себе футболісти атаки «Динамо», зокрема, Гусєв та Ярмоленко, які діяли на флангах. Можу зробити висновок, що завтра на нас чекає дуже важка гра.

- Але ваша команда вважається головним претендентом на перемогу в Лізі Європи…

- Я знаю, але це ще нічого не означає. Ми все побачимо на полі. Звичайно, ми хочемо перемогти. Але я передав головному тренеру, що «Динамо» – дуже сильний суперник, і нам дуже складно буде грати проти них, оскільки команда добре підготовлена технічно. Чого варті лише Шевченко та Мілевський!

- Які ще матчі за участю «Динамо» ви переглядали, готуючись до поєдинку?

- Їх було кілька. Говорячи про домашню гру з «Бешикташем», на якій я був присутнім, зазначу, що результат «Динамо» забезпечило собі ще в Туреччині, тому матч-відповідь не спричинив вашій команді особливих труднощів. Особливо після того, як Вукоєвич забив уже в дебюті зустрічі. Але хочу попередити, що «Манчестер Сіті» зовсім не така команда, як «Бешикташ».

- На який результат розраховуєте завтра?

- Ми хочемо перемогти, але для нас буде прийнятною й нічия. А перемогу ми будемо намагатися забезпечити собі вже вдома, в Манчестері.

- Ви погоджуєтеся з тим, що все буде вирішуватися в матчі-відповідь?

- На мій погляд, обидва матчі однаково важливі.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер