Австрія-2019. Контрольний матч. «Динамо» – «Олімпіакос» – 1:1. Звіт

Австрія-2019. Контрольний матч. «Динамо» – «Олімпіакос» – 1:1. Звіт

На початку року команди зустрічалися між собою на офіційному рівні – в 1/16 фіналу Ліги Європи динамівці пройшли греків завдяки домашній перемозі з мінімальним рахунком (виїзний поєдинок наша команда завершила внічию).

Напевно, футболісти «Олімпіакоса» прагнули взяти реванш за ту прикру для них поразку, і вже на 5-й хвилині відкрили рахунок у поєдинку. Шепелєв утратив м’яча на чужій половині поля, пірейці вибігли у швидку контратаку, яку завершив Бухалакіс точним ударом зльоту з району 11-метрової позначки.

Буквально відразу Шепелєв міг виправитися за помилку, виклавши м’яча на ногу Солю, але Фран із меж воротарського майданчика не поцілив у рамку воріт. Трохи згодом ударом здалеку відзначився Гармаш, але воротар виявився на місці. Не дрімав і Бойко, зловивши м’яча після того, як Торосідіс замикав головою навіс із кутового.

Динамівці тиснули, вмикаючи пресинг на чужій половині поля, і спромоглися відігратися ще до перерви. Гармаш, отримавши передачу на правому краю штрафного майданчика, був збитий суперником, і пенальті чітко реалізував Соль, відправивши м’яча в кут воріт.

У другому таймі, у якому тренерський штаб «біло-синіх» провів велику кількість замін, забити могли як одні, так і інші. Зокрема, у «Динамо» небезпечним ударом із лінії штрафного майданчика відзначився де Пена, з яким не без труднощів упорався голкіпер, а біля протилежних воріт Бруно в один дотик замикав простріл партнера з правого флангу, однак Бущан витягнув м’яча з-під поперечини.

У підсумку, результативна нічия 1:1 – «Динамо» продовжує свою безпрограшну серію в контрольних матчах на зборах. Наступний спаринг «біло-сині» проведуть у вівторок, 9 липня, проти ФК «Цирль» із четвертого за рангом дивізіону Австрії.

Австрія-2019. Третій контрольний матч

09.07.2019. м.Швац (Австрія)

«Динамо»  «Олімпіакос» (Греція)  1:1 (1:1)

«Динамо»: Бойко (Бущан, 46), Миколенко (Шабанов, 42), Кадар (к), Кендзьора, Бурда (Попов, 66), Гармаш (Шапаренко, 66), Шепелєв (Андрієвський, 66), Вербич (де Пена, 42), Кадірі (Сидорчук, 66), Караваєв (Цитаїшвілі, 66), Соль (Русин, 83).

«Олімпіакос» (стартовий склад): Са, Торосідіс (е), Семеду, Ба, Кутріс, Бухалакіс, Гільєрме, Бруно, Масурас, Вальбуена, Герреро.

Голи: Соль (45, з пенальті)  Бухалакіс (5).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер