Австрія-2019. Контрольний матч. «Динамо» – «Ботошані» – 1:1. Звіт про матч

Австрія-2019. Контрольний матч. «Динамо» – «Ботошані» – 1:1. Звіт про матч

Стартовий склад «Динамо» звернув на себе увагу присутністю в ньому двох літніх новачків – ганця Кадірі, який зайняв місце в центрі захисту разом із Кадаром, а також гравця збірної України Караваєва, який розташувався на звичному для себе правому фланзі півзахисту. Також на вістрі атаки вийшов Соль, який не грав із початку березня через важку травму ключиці.

Відзначимо, що далеко не всі футболісти, які перебувають на зборі, потрапили до заявки на стартовий спаринг. Зокрема, Піварич, Попов, Буяльський та Бєсєдін, хоч і працюють у загальній групі, не були залучені до участі в контрольному матчі, а Циганков після серії проведених тестів у перші дні підготовки займається за індивідуальною програмою.

Що стосується власне гри, то «біло-сині» з перших хвилин володіли ініціативою, більше атакували та володіли м’ячем. Воротар упорався з ударом Соля з гострого кута, після пострілу Караваєва м’яч пролетів поруч зі стійкою, а Сидорчук пробив по центру, що не склало труднощів для голкіпера. Але одна помилка в захисті призвела до гола у динамівські ворота – «біло-сині» помилилися в захисті, в результаті партнери вивели на ударну позицію Ашковські, який буквально розстріляв Бущана з близької відстані.

Після перерви тренерський штаб «Динамо» провів заплановані заміни, надавши ігрову практику всім футболістам, які були заявлені на спаринг – на полі з тих, хто грав і в першому таймі, залишилися лише Шапаренко та Андрієвський.

Із початком другого тайму румуни створили ще один момент, коли після удару одного з гравців «Ботошані» м’яч пролетів поруч із стійкою, але загалом малюнок гри порівняно з першою 45-хвилинкою не змінився. І тиск на ворота суперника дав плоди на 63-й хвилині. Активний Цитаїшвілі навісив із правого флангу, Русин зручно скинув на вільного Вербича, і Беньямін без перешкод із центру штрафного майданчика пробив повз воротаря, забивши перший гол «Динамо» на тренувальному зборі.

До завершення поєдинку залишалося майже півгодини ігрового часу, але жодна з команд більше не награла на забитий м’яч – у підсумку, результативна нічия 1:1. У п’ятницю, 5 липня, на «Динамо» чекає другий спаринг – суперником у ньому буде австрійський «Ваккер».

Австрія-2019. Перший контрольний матч

04.07.2019. м. Кематен (Австрія)

«Динамо» – «Ботошані» (Румунія) – 1:1 (0:1).

«Динамо» (перший тайм): 1. Бущан, 5. Сидорчук, 6. Кадірі, 9. Соль, 10. Шапаренко, 14. де Пена, 16. Миколенко, 18. Андрієвський, 20. Караваєв, 44. Кадар, 94. Кендзьора.

«Динамо» (другий тайм): 71. Бойко, 7. Вербич, 8. Шепелєв, 10. Шапаренко (5. Сидорчук, 67), 17. Алібеков, 18. Андрієвський (16. Миколенко, 67), 19. Гармаш, 26. Бурда, 30. Шабанов, 40. Цитаїшвілі, 43. Русин.

Стартовий склад «Ботошані»: 1. Пап, 19. Патаче, 4. Мирон, 15. Чиндріс, 90. Хольцман, 8. Родрігес, 67. Папа Енрико, 10. Онженда, 7. Голофка, 73. Ашковські, 9. Офосі.

Голи: Вербич (63) – Ашковські (43).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер