Австрія – Україна – 3:2. Дебют Коваля, дубль Гусєва...

Австрія – Україна – 3:2. Дебют Коваля, дубль Гусєва...

У перший літній день команда Олега Блохіна у прохолодному за температурним мірками Інсбруку (14 градусів під час гри) провела другий із трьох запланованих товариських матчів, які передують старт «жовто-синіх» на континентальній першості.

Суперником збірної України виступила цього разу збірна Австрії, яку наша команда переграла в листопаді минулого року у Львові 2:1.

Господарі, як і обіцяв напередодні їхній капітан Марко Янко, були налаштовані на реванш, якого в підсумку й домоглися, вирвавши на останніх хвилинах зустрічі перемогу 3:2.

На думку Блохіна, проблема, а з нею й вирішальний епізод у грі був у тому, що в останні 20 хвилин команда підсіла. Потрібно було хлопцям взяти паузу, потримати м’яча, але Арнаутович блискуче зіграв в епізоді, який завершився третім голом у наші ворота.

Із самої зустрічі варто виокремити участь у ній сімох динамівців, четверо з яких – Хачеріді, Михалик, Гусєв та Ярмоленко – вийшли у стартовому складі, а ще троє – Коваль, Шевченко та Мілевський – з’явилися на полі відразу після перерви. Причому для Максима Коваля гра й узагалі стала особливою, оскільки молодий голкіпер уперше одягнув светр головної команди країни.

Найкращим же на полі у ​​складі гостей став Олег Гусєв. Дисципліновано відігравши на місці правого захисника в першому таймі, Олег у другому висунувся вперед та двома влучними ударами двічі зрівнював рахунок. Другий гол, який забив Гусєв дальнім ударом після вивіреної передачі його одноклубника по «Динамо» Андрія Ярмоленка, став для нашого гравця 12-м та дозволив йому наздогнати за цим показником партнера по збірній Сергія Назаренка, який до цього одноосібно обіймав почесне третє місце. До Сергія Реброва, який утримує другу позицію, Олегу не вистачає лише три голи.

У матчі з австрійцями, на жаль, на те, щоб знову зрівняти рахунок іта забити свій черговий м’яч, у нього просто не вистачило часу...

Міжнародний товариський матч

01.06.2012. Інсбрук. «Тіволі Ной Арена». 17500 глядачів

Австрія – Україна – 3:2 (1:0)

Україна: Горяїнов (Коваль, 46), Гусєв, Хачеріді, Михалик, Ракицький, Тимощук, Назаренко (Ротань, 63), Коноплянка (Бутко, 59), Ярмоленко, Воронін (Шевченко, 46), Девич (Мілевський, 46).

Голи: Юнузович (3), Арнаутович (62, 89) – Гусєв (56, 65)

Попередження: Михалик (37)

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер