Австрія зустріла дощем і туманом

Австрія зустріла дощем і туманом

Дві з половиною години прельоту – і літак із делегацією «Динамо» на борту приземлився в Інсбруку. Футболісти провели час у дорозі на власний розсуд: хтось висипався, інші були занурені у вивчення свіжої преси чи захоплені переглядом новинок кіно на своїх iPod -ах.

Австрійська земля зустріла гостей із України «свіжою» погодою – 16-ти градусами вище від нуля й дощем. Ще півгодини переїзду на автобусі – і ось перед українською делегацією привітно відкриває двері розкішний «Interalpen». Для багатьох футболістів тутешня обстановка хороша знайома, оскільки «Динамо» вже шостий рік поспіль обирає цей готель в якості резиденції на час проведення літніх зборів в Австрії.

А ось погода за вікном не могла радувати. Дощ посилився, все затягнуло туманом, так що було видно лише довколишній лісок... Мало приємного тренуватися в таких умовах, але ніхто й не говорив, що буде легко.

Відпочивши після дороги, динамівці вже ввечері проведуть перше тренувальне заняття. Отже, літні збори розпочалися! Про те, як «Динамо» готується до майбутнього сезону, читайте на офіційному сайті й дивіться на клубному відеопорталі «Динамо Київ Web TV».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), із Австрії

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер