Австрійський збір динамівців. День 13-й: силові вправи та завершення атак

Австрійський збір динамівців. День 13-й: силові вправи та завершення атак

У вівторок та середу в команди насичена програма – по два тренування на день, а в останній день збору, четвер, динамівці зіграють ще один контрольний матч.

Збільшуємо м’язи

Ранкове тренування вівторка розпочалося з силових вправ на вже звичних для цього збору станціях із різними спортивними снарядами – гирями, штангами, степ-платформою та іншими.

Гравці звикли до цих вправ за час збору, й тому самі вже знали, що та в якій послідовності вони мали виконувати.

Ударне завершення

Далі розпочалося тактичне заняття, а під завершення тренування динамівці попрацювали над одним із найважливіших елементів гри – завершенням атак. Небагатоходові комбінації завершувалися ударами із середньої відстані. «Граємо до кінця, намагаємося реалізувати кожну атаку!», – підбадьорював своїх підопічних Сергій Ребров.

Завершилося тренування ударами по воротах із середньої відстані. Добряче попрацювати довелося голкіперам, які тягнули один удар за іншим.

Інтрига до останньої атаки

Під час самого заняття футболісти зіграли двохсторонку, але найцікавіше відбулося в завершальній частині тренування. Гравці були поділені на три команди в манішках різних кольорів – червоні, зелені та біло-сині.

Почергово команди змагалися за дещо видозміненими правилами на половині поля. Гра проходила без аутів, а кожен м’яч вводили у гру від воріт.

Інтрига трималася до останнього, але в підсумку перемогу здобули зелені, а вирішальний гол забив Данило Сильва.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер